(Poistunut julkaisusta)

Junior mekaniikkasuunnittelija, kokoaikainen, Rocla Oy, Järvenpää
Rocla Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.6.2019

Etsimme sinua

Me Studentworkilla etsimme nyt asiakkaallemme Rocla Oy:lle junior mekaniikkasuunnittelijaa 12 kuukauden määräaikaiseen työtehtävään Järvenpäähän. Tehtävä on kokoaikainen ja työllistyt tehtävään Studentworkin kautta. Määräaikaisuuden jälkeen sinulla on hyvät mahdollisuudet jatkolle.

Junior mekaniikkasuunnittelijana pääset työskentelemään asiantuntevan tiimin kanssa. Tehtäviisi kuuluvat työkuvien teko SolidWorksilla, dokumentaatio sekä avustavat suunnittelutehtävät. Rocla suunnittelee ja valmistaa trukkeja asiakkaan tarpeen mukaisesti, ja suunnitteluprojektit tehdään yhteistyössä päävastuullisen suunnittelijan ja asiakkaan kanssa.

Suomalainen Rocla Oy kehittää, valmistaa ja markkinoi sähköisiä varasto- ja vastapainotrukkeja, automaattitrukkijärjestelmiä sekä niiden elinkaarenaikaisia kokonaispalveluja. Roclan innovatiiviset trukit ja palvelut tehostavat asiakkaiden logistiikkatoimintoja ja vähentävät logistiikan kustannuksia.

http://www.rocla.fi/

Pääasialliset työtehtävät

 • Työkuvien teko SolidWorksilla
 • Dokumentaatio
 • Avustavat suunnittelutehtävät

Odotamme sinulta

 • Relevantteja opintoja, esimerkiksi konetekniikka/koneautomaatio
 • Sujuva suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen osaaminen
 • Jonkinlainen kokemus SolidWorksista tai muusta suunnitteluohjelmasta
 • Oppimishalua, innostuneisuutta sekä halua kehittää omaa osaamistaan

Tarjoamme sinulle

 • vaihtelevat ja kiinnostavat työtehtävät mielenkiintoisten tuotteiden parissa
 • osaavan ja mukavan työyhteisön
 • kansainvälisen ympäristön
 • mahdollisuuden menestyä ja kasvaa alan ammattilaiseksi

Hae tehtävään heti!

Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 30.6.2019, mutta nopeus on valttia! Aloitus tehtävässä on elokuun alussa. Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia mailitse ja hoidamme asiakaskasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Lisätietoja tehtävästä antaa Consultant Manager Hanni Lehmusvirta.

Lisätietoja Studentworkista

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80 % on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.