(Poistunut julkaisusta)

Junior mekaniikkasuunnittelija, kokoaikainen, Insinööritoimisto Comatec Oy, Vantaa
Europress Group Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.12.2019

Oletko kiinnostunut työskentelemään kehittyneessä ympäristöasioiden hyväksi toimivassa yrityksessä? Viihdytykö työskennellessäsi suunnittelutehtävissä? Mikäli vastasit kyllä, voit olla etsimämme Junior mekaniikkasuunnittelija Europress Oy:lle!
 

Etsimme sinua

Me Studentworkilla etsimme Europress Oy:lle Junior mekaniikkasuunnittelijaa vakituiseen työtehtävään Keravalle. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään Europress Oy:lle Studentworkin kautta.

Junior mekaniikkasuunnittelijan tehtävässä pääset toimimaan ympäristömme kanssa merkityksellissä tehtävässä jätteenpuristinten suunnittelun parissa. Tehtävänäsi on olla mukana suunnittelemassa asiakkaille räätälöityjä jätteenpuristimia, joihin toteutetaan tilauksen mukaisesti asiakaskohtaisia ratkaisuja. Laitteet ovat lähtökohtaisesti standardisoituja, mutta jokaiseen laitteeseen valmistetaan asiakkaan toiveiden ja tarpeen mukaisesti räätälöidyt yksityiskohdat. Sinulla on tärkeä rooli suunnittelun eri vaiheissa. Suunnittelu toteutetaan käyttämällä sekä 2D- että 3D-suunnitteluohjelmia. Tehtävä sopii hyvin sekä jo kokemusta omaaville että myös uraansa alkupäässä oleville henkilöille, sillä vastuu tehtävässä lisääntyy osaamisesi kehittyessä. Keskustelemme kanssasi mielellämme myös opinnäytetyömahdollisuudesta, mikäli kuitenkin kykenet työskentelemään kokoaikaisesti!

Europress Group Oy on 40-vuotias Pohjois-Euroopan johtava kierrätysteknologian laitteiden valmistaja. Vakavaraisena suomalaisena kasvuyrityksenä olemme alamme innovatiivinen suunnannäyttäjä ja edelläkävijä. Päätoimipaikassamme Keravalla suunnittelemme ja valmistamme jätepuristimia ja -paalaimia kaupan, teollisuuden ja julkishallinnon tarpeisiin. Omat myynti- ja huolto-organisaatiomme toimivat Suomen lisäksi Pohjoismaissa ja Venäjällä. Suunnitteluosastomme palvelee keskitetysti kaikkia myynti-ja huolto-organisaatioitamme.

Lue lisää: https://europressgroup.com/fi/

Pääasialliset tehtävät

  • Jätepuristimien suunnittelu ja räätälöinti asiakkaan tarpeen mukaisesti
  • Muut suunnittelun vaiheisiin liittyvät tehtävät

Odotamme sinulta

  • Soveltuvaa insinööritutkintoa tai opintoja (AMK tai DI)
  • 3D-ohjelmisto-osaamista (esim. Autodesk Inventor tai vastaava)
  • 2D-ohjelmisto-osaaminen on eduksi
  • Suomen ja englannin kielen osaamista

Tarjoamme sinulle​​​​​

  • Paikan edistyksellisessä ympäristöteknologiayrityksessä
  • Yrityskulttuurin, jossa toimintaa kehitetään ketterästi jatkuvasti
  • Viihtyisän ja kannustavan tiimin, jossa kehitystäsi tuetaan 
 

Hae tehtävään heti!

Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme nopeasti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 19.12.2019, mutta nopeus on valttia! Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia mailitse ja hoidamme asiakaskasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Manager Juho Luukkainen (juho.luukkainen@studentwork.com).

Lisätietoja Studentworkista

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80 % on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.