(Poistunut julkaisusta)

Junior mekaniikkasuunnittelija, kokoaikainen, Insinööritoimisto Comatec Oy, Vantaa
Comatec Oy (pääkaupunkiseutu)

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2019

Kiinnostaisiko sinua päästä mukaan mielenkiintoisiin projekteihin rakentamaan kiskoliikenteen tulevaisuutta? Haluatko oppia lisää rakenteiden suunnittelusta ja kehittyä ammattilaiseksi? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme mekaniikkasuunnittelija!

Etsimme sinua

Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme Comatec Oy:lle Junior mekaniikkasuunnittelijaa 12 kk määräaikaiseen työtehtävään. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään Studentworkin kautta Comatecille.

Junior mekaniikkasuunnittelijan tehtävässä pääset työskentelemään useiden kiinnostavien suunnitteluprojektien parissa. Tehtäviisi kuuluu muun muassa ratkaisujen suunnitteleminen rautateiden liikkuvan kaluston (esimerkiksi junien ja metrojen) käyttötarkoituksen muuttamiseen tai modernisointiin liittyen. Pääset hyödyntämään osaamistasi erilaisten 3D-ohjelmien parissa, työkaluina toimii muun muassa Inventor ja Autocad. Työssä tarvitset hyvää ongelmanratkaisukykyä, sekä yhteistyötaitoja niin sisäisten kuin ulkoisten sidosryhmien kanssa. Työskentelyotteesi on kärsivällinen, sillä suunnitelmia joudutaan toisinaan muuttamaan useitakin kertoja. Työnkuva on hyvin monipuolinen, sillä pääset mekaniikkasuunnittelun lisäksi tekemään muun muassa lujuuslaskentaa erinäisiin rakenteisiin.

Pääasialliset tehtävät

  • Vaunurakenteiden suunnittelu ja modernisointi
  • Rakenteiden lujuuslaskenta

Odotamme sinulta

  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
  • Soveltuvaa koulutusta konepuolen opinnoista (DI / Insinööri)
  • Osaamista 3D-ohjelmista (Inventor, Autocad)

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden

  • Kehittyä mekaniikkasuunnittelijana
  • Kerryttää arvokasta työkokemusta suunnittelutehtävistä
  • Hyvän perehdytyksen ja mahdollisuuden oppia kokeneemmalta suunnittelijalta
  • Kannustavan työyhteisön
  • Yrityskulttuurin, jossa kehittymistä tuetaan

Hae tehtävään heti!

Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme nopeasti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 22.9.2019, mutta nopeus on valttia! Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia mailitse ja hoidamme asiakaskasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Manager Juho Luukkainen.

Lisätietoja Studentworkista

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80 % on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.