(Poistunut julkaisusta)

Junior mekaniikkasuunnittelija, kokoaikainen, Insinööritoimisto Comatec Oy, Vantaa
Insinööritoimisto Comatec Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.8.2019

Junior mekaniikkasuunnittelija, kokoaikainen, Insinööritoimisto Comatec Oy, Vantaa

Kiinnostaisiko sinua päästä mukaan mielenkiintoisiin projekteihin rakentamaan kiskoliikenteen tulevaisuutta? Haluatko oppia lisää rakenteiden suunnittelusta ja kehittyä ammattilaiseksi? Oletko työotteeltasi itsenäinen ja tarkka? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme mekaniikkasuunnittelija!

Etsimme sinua

Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme, Comatec Oy:lle, kokoaikaista, Junior mekaniikkasuunnittelijaa. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään Studentworkin kautta asiakkaalle 12 kuukauden määräaikaiseen työsuhteeseen.

Junior mekaniikkasuunnittelijan tehtävässä suunnittelet ratkaisuja rautateiden liikkuvan kaluston (esimerkiksi junien ja metrojen) käyttötarkoituksen muuttamiseen tai modernisointiin liittyen. Työkaluinasi tehtävässä ovat erilaiset 3D-ohjelmat. Työssä tarvitset hyvää ongelmanratkaisukykyä, sekä yhteistyötaitoja niin sisäisten kuin ulkoisten sidosryhmien kanssa. Työskentelyotteesi on kärsivällinen, sillä suunnitelmia joudutaan toisinaan muuttamaan useitakin kertoja. Työssäsi pääset tekemään mekaniikkasuunnittelun lisäksi lujuuslaskentaa, joten kyseessä on monipuolinen tehtävä kasvavassa organisaatiossa mielenkiintoisten projektien parissa.

Comatec Group on kasvava ja kehittyvä mekaniikka-, sähkö- ja automaatiosuunnittelua sekä asiantuntija- ja projektinhoitopalveluita tarjoava konserni. Comatec Group työllistää yli 500 asiantuntijaa 20 paikkakunnalla neljässä eri maassa. Yrityksellä on vahva kokemus niin työkoneista, hyötyajoneuvoista, materiaalinkäsittely- ja tuotantojärjestelmistä kuin kattiloista ja voimalaitoksistakin.

Comatec Group tunnetaan erityisesti kyvystä toteuttaa teknologiateollisuuden mekaniikka-, sähkö- ja automaatiosuunnitteluun liittyviä haastavia toimeksiantoja. Heidän ratkaisunsa perustuvat yli kolmenkymmenen vuoden kokemukseen, ammattitaitoon ja rohkeuteen. Comatec Groupin tavoitteena on jatkaa vahvaa kasvua sekä olla alan halutuin yhteistyökumppani. Lisätietoa yrityksestä: https://www.comatec.fi/

Pääasialliset tehtävät

  • Vaunurakenteiden suunnittelu ja modernisointi
  • Rakenteiden lujuuslaskenta

Odotamme sinulta

  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
  • Soveltuvaa koulutusta konepuolen opinnoista (DI / Insinööri)
  • Osaamista 3D-ohjelmista (Inventor, Autocad)

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden

  • Kehittyä mekaniikkasuunnittelijana
  • Kerryttää arvokasta työkokemusta suunnittelutehtävistä
  • Hyvän perehdytyksen ja mahdollisuuden oppia kokeneemmalta suunnittelijalta
  • Kannustavan työyhteisön
  • Yrityskulttuurin, jossa kehittymistä tuetaan

Hae tehtävään heti!

Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 25.08.2019, mutta nopeus on valttia! Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia mailitse ja hoidamme asiakaskasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Lisätietoja tehtävästä antaa Tampereen rekrytointitiimi (rekrytointi.tre@studentwork.com).

Lisätietoja Studentworkista

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.