(Poistunut julkaisusta)

Junior mekaniikkasuunnittelija, kokoaikainen, Insinööritoimisto Comatec Oy, PK-seutu
Comatec Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.7.2019

 

Haluatko päästä mukaan mielenkiintoisiin projekteihin? Haluaisitko oppia lisää liikkuvien työkoneiden mekaanisesta suunnittelusta? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme mekaniikkasuunnittelija!

Etsimme sinua

Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme, Comatec Oy:lle, kokoaikaista, Junior mekaniikkasuunnittelijaa. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään Studentworkin kautta asiakkaalle 12 kuukauden määräaikaiseen työsuhteeseen.

Junior mekaniikkasuunnittelijan tehtävässä pääset suunnittelemaan liikkuvia työkoneita ja työkaluinasi toimii 3D-ohjelmat. Osaamistaustastasi ja kokemuksestasi riippuen tulet sijoittumaan joko tuotekehityksen pariin tai toimitusprojekteihin. Työnkuvaasi kuuluu suunnittelu kokeneemman suunnittelijan rinnalla, yksilöllisten ratkaisujen räätälöinti asiakkaille sekä tietojen dokumentointi.

Comatec Group on kasvava ja kehittyvä mekaniikka-, sähkö- ja automaatiosuunnittelua sekä asiantuntija- ja projektinhoitopalveluita tarjoava konserni. Comatec Group työllistää yli 500 asiantuntijaa 20 paikkakunnalla neljässä eri maassa. Yrityksellä on vahva kokemus niin työkoneista, hyötyajoneuvoista, materiaalinkäsittely- ja tuotantojärjestelmistä kuin kattiloista ja voimalaitoksistakin.

Comatec Group tunnetaan erityisesti kyvystä toteuttaa teknologiateollisuuden mekaniikka-, sähkö- ja automaatiosuunnitteluun liittyviä haastavia toimeksiantoja. Heidän ratkaisunsa perustuvat yli kolmenkymmenen vuoden kokemukseen, ammattitaitoon ja rohkeuteen. Comatec Groupin tavoitteena on jatkaa vahvaa kasvua sekä olla alan halutuin yhteistyökumppani. Lisätietoa yrityksestä: https://www.comatec.fi/

Pääasialliset tehtävät

 • Mekaaninen laitesuunnittelu
 • Tietojen dokumentointi
 • Kommunikointi ja tietojen kartuttaminen

Odotamme sinulta

 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
 • Soveltuvaa koulutusta konepuolen opinnoista (esim. DI / Insinööri)
 • Osaamista 3D-ohjelmista (SW, NX, Creo, Catia)

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden

 • Kehittyä mekaniikkasuunnittelijana
 • Kerryttää arvokasta työkokemusta suunnittelutehtävistä
 • Hyvän perehdytyksen ja mahdollisuuden oppia kokeneemmalta suunnittelijalta
 • Kannustavan työyhteisön
 • Yrityskulttuurin, jossa kehittymistä tuetaan

Hae tehtävään heti!

Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 31.07.2019, mutta nopeus on valttia! Lisätietoja tehtävästä antaa Tampereen rekrytointitiimi (rekrytointi.tre@studentwork.com).

Lisätietoja Studentworkista

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.