(Poistunut julkaisusta)

Junior mekaniikkasuunnittelija, kokoaikainen, Comatec Group Oy, Tampere
Comatec Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.2.2020
Haluatko päästä mukaan mielenkiintoisiin projekteihin? Haluaisitko oppia lisää liikkuvien työkoneiden mekaanisesta suunnittelusta? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme mekaniikkasuunnittelija!

Etsimme sinua
Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme, Comatec Oy:lle, Junior mekaniikkasuunnittelijaa Tampereelle. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään Studentworkin kautta asiakkaalle toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Junior mekaniikkasuunnittelijan tehtävässä pääset mukaan liikkuvien työkoneiden suunnitteluun ja työkaluinasi toimii 3D-ohjelmista NX. Työskentelet ajoneuvopuolella, aloittaen yksinkertaisemmista mallinnustöistä. Osaamisesi kartuttua pääset kehittämään rooliasi ja saat lisähaasteita. Tässä on erinomainen mahdollisuus lähteä kehittymään suunnittelijauralla eteenpäin!

Comatec Group on kasvava ja kehittyvä mekaniikka-, sähkö- ja automaatiosuunnittelua sekä asiantuntija- ja projektinhoitopalveluita tarjoava konserni. Comatec Group työllistää noin 650 asiantuntijaa 20 paikkakunnalla viidessä eri maassa. Yrityksellä on vahva kokemus niin työkoneista, hyötyajoneuvoista, materiaalinkäsittely- ja tuotantojärjestelmistä kuin kattiloista ja voimalaitoksistakin.

Comatec Group tunnetaan erityisesti kyvystä toteuttaa teknologiateollisuuden mekaniikka-, sähkö- ja automaatiosuunnitteluun liittyviä haastavia toimeksiantoja. Heidän ratkaisunsa perustuvat yli kolmenkymmenen vuoden kokemukseen, ammattitaitoon ja rohkeuteen. Comatec Groupin tavoitteena on jatkaa vahvaa kasvua sekä olla alan halutuin yhteistyökumppani. Lisätietoa yrityksestä: https://www.comatec.fi/

Pääasialliset tehtävät
 • Mekaaninen laitesuunnittelu ja mallinnuksien päivittäminen NX-ohjelmistolla ajoneuvopuolella
 • Tietojen dokumentointi
 • Kommunikointi muun tiimin kanssa
Odotamme sinulta
 • Soveltuvaa koulutusta konepuolen opinnoista (esim. DI / Insinööri)
 • Osaamista 3D-ohjelmista (esimerkiksi NX, SW, Creo, Catia)
 • Hyviä kommunikointitaitoja
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden
 • Kehittyä mekaniikkasuunnittelijana
 • Kerryttää arvokasta työkokemusta suunnittelutehtävistä
 • Hyvän perehdytyksen ja mahdollisuuden oppia kokeneemmalta suunnittelijalta
 • Kannustavan työyhteisön
 • Yrityskulttuurin, jossa kehittymistä tuetaan

Hae tehtävään heti!
Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 06.03.2020, mutta nopeus on valttia! Aloitus tehtävässä on mahdollisimman pian keväällä 2020. Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia mailitse ja hoidamme asiakaskasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Manager Anna-Leena Kontio (anna-leena.kontio@studentwork.com tai 040 940 2481 arkisin klo 9-15).

Lisätietoja Studentworkista
Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!
Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.