Junior Marketing Strategist
SUOMEN OSUUSKAUPPOJEN KESKUSKUNTA

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 25.5.2021

Primary location:

HELSINKI

Ovatko strategisen markkinoinnin suunnittelu ja kehittäminen intohimosi? Haluatko mukaan kehittämään Suomen tärkeimpiä brändejä? Hyvä, sillä meillä pääset tekemään juuri näitä asioita!

SOK:n markkinoinnissa pääset vaikuttamaan Suomen tärkeimpien brändien kehittämiseen. Vastuullamme ovat kaikille suomalaisille tuttujen brändien markkinointi, kuten ABC, Sokos, Food Market Herkku, S-Market, Alepa, Sale ja Prisma. Tehtävänämme on palvella liiketoiminnan tavoitteita rakentamalla kilpailukykyä markkinoinnin keinoin ja markkinointi toimii kiinteänä osana liiketoimintaprosessia.

Markkinointimme on kansainvälisesti palkittua. Lisää voit lukea täältä: https://s-ryhma.fi/uutinen/sok-medialle-harvinainen-kansainvalinen-palkinto-p/7lRGLuEIZG1ItlJaFHsnbn/  

Tehtävänkuvasi tarkemmin

Markkinoinnin junior strategin tehtävässä keskityt tiedon tuottamiseen ja analysointiin markkinointistrategian rakentamista varten nimetyille S-ryhmän brändeille. Junior strategi toimii pääasiassa kokeneemman markkinoinnin strategin työparina ja vastaa osana markkinointitiimiä strategian toimeenpanosta. Tulosten mittaaminen, markkinointi-investointien tuoton seuranta ja tulosten raportointi sekä kyky tuottaa analyysejä suunnittelun tueksi ovat tärkeä osa tehtävää.

Avaimet menestymiseen tässä tehtävässä antavat kyky hyödyntää tutkimustietoa ja analysoida dataa. Toivomme, että olet jo aiemmin urallasi kerryttänyt kokemusta datavetoisesta monikanavaisesta markkinoinnista ja ymmärrät digitaalisten palveluiden roolin osana modernia markkinointia. Parhaan pohjan tehtävässä menestymiseen antaa, jos sinulla on jo muutaman vuoden kokemus markkinoinnista korkeakoulusta valmistumisen jälkeen. Sinulla voi olla kokemusta myös liiketoiminnan kehittämisestä. 

Etsimme paitsi ammatillista osaamista, myös joukkoomme sopivaa persoonaa. Uskomme, että viihdyt kanssamme, mikäli olet yhteistyötaitoinen ja lähestyt asioita energisesti ja positiivisen kautta. Työskentelyotteeltasi toivomme sinun olevan ratkaisukeskeinen ja aikaansaava ja olet tottunut tekemään työstä moniosaajatiimeissä. Arvostamme kokemusta työskentelystä markkinointitoimistoissa ja/tai konsulttina.

Miksi juuri meille töihin?

Meillä saat pöydällesi monipuolisen tehtäväkokonaisuuden S-ryhmän brändien parissa. Tehtäviesi vaikutuskenttä on suuri, sillä pääset työssäsi vaikuttamaan brändiemme kautta suomalaisten arkeen. Haluamme jatkuvasti kehittyä, ja tarjoamme myös sinulle mahdollisuuden kehittyä laaja-alaisesti markkinoinnin ammattilaisten työyhteisössä. Tätä työtä emme tee tai siinä onnistu yksin. Rinnallesi saat talomme omat monitaitoiset osaajat sekä parhaat kumppanit, joilta opit ja omaksut uutta.

Tarjoamme sinulle myös Suomen parhaat henkilöstöedut: https://s-ryhma.fi/tyopaikat/miksi-s-ryhmaan/  

Hakuohjeet ja lisätietoja

Jos tämä tehtävä vaikutti mielestäsi lupaavalta, voit hakea työkaveriksemme oheisen hakulomakkeen kautta 16.6.2021 mennessä. Mikäli sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävääsi tai meillä työskentelyyn liittyen, Ida Virkki, Senior Marketing Strategist, Media Startegy Lead juttelee mielellään kanssasi lisää niistä. Hänet tavoitat parhaiten 1.6.2021 klo 15.00-16.00 ja 11.6.2021 klo 11.00-12.00 numerosta 0503653782. Voit myös laittaa sähköpostia ida.virkki@sok.fi.

#SOK

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot