(Poistunut julkaisusta)

Junior mallintaja / Riskianalyytikko
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2019

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Saavuttaaksemme tulevaisuuden tavoitetilamme, olemme aloittaneet OP Ryhmässä merkittävän muutosmatkan. Siirrymme OP Ryhmän keskusyhteisössä vaiheittain ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja. Johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen.

Riskienhallinnan sääntelyn vaateet jatkavat kasvamistaan ja myös riskimallinnuksen puolella säpinää riittää. Siksi vahvistamme Riskienhallinnan riskienhallintaprosessit-osastoamme riskianalyytikon/junior mallintajan tehtävällä.

JUNIOR MALLINTAJA / RISKIANALYYTIKKO

Tässä tehtävässä työskentelet ryhmätasoisen riskienhallinnan asiantuntijatehtävissä. Vastaat riskimallien (luottoriskimallit ja asiakaskäyttäytymismallit) aineistoanalyysista, mallinnuksesta ja käyttöönotosta osana mallinnusten hanketiimejä.

Oikean osaajan tuntomerkit

Menestyäksesi tehtävässä, odotamme sinulta tilastollisten mallinnusmenetelmien tuntemusta sekä ymmärrystä riskienhallinnan periaatteista. Aiempi kokemus tietokannoista, riskimallinnuksesta ja data-analyysien tekemisestä katsotaan eduksi. Arvostamme myös kokemusta jostain ohjelmointikielestä esim SQL, R tai SAS. Arvostamme myös kokemusta finanssialalta.

Sinulla on ylempi korkeakoulututkinto esim. tilastotieteestä, kansantaloustieteestä tai matematiikasta.

Olet analyyttinen, systemaattinen ja vastuuntuntoinen ja työskentelet mielelläsi osana tiimiä. Työskentelet itseohjautuvasti ja omaa asiantuntijuuttasi aktiivisesti hyödyntäen, eivätkä hetkittäiset aikataulupaineet hätkähdytä sinua. Viestit luontevasti englannin kielellä ja ymmärrät suomenkielistä dokumentaatiota.

Monta hyvää syytä hakea!

Tässä tehtävässä tulet saamaan työyhteisömme varauksettoman tuen ja pääset kasvamaan riskienhallinnan asiantuntijaksi yhdessä mukavien, asiantuntevien kollegoiden kanssa! Käyttöösi saat alan moderneimmat työvälineet upeissa Vallilan toimitiloissa ja sekä tietenkin ison talon edut ja uramahdollisuudet.

Tästä eteenpäin

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä Riskienhallintapäällikkö Tuija Rainisto, p.  050 586 4478, tai Johtaja, Riskienhallinta Tuomo Metsäaro, p. 050 538 5544, kertovat mielellään lisää. Parhaiten tavoitat Tuijan to 14.2. klo 13-14.30 ja Tuomon ma 18.2. klo 9-11.

Jos taas vakuutimme sinut jo siitä, että tätä mahdollisuutta ei kannata jättää väliin, voit hakea tehtävään OP:n Ura-sivun kautta 24.2.2019 mennessä kertomalla meille motivaatiostasi ja osaamisestasi.