(Poistunut julkaisusta)

Junior luottoriskianalyytikko
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.5.2018

Me OPssa etenemme askel askeleelta maailmanluokan palvelutoimijaksi. Asiakas keskiöön -muutosmatkaa tehdään investoimalla merkittäviä summia teknologian ja digitaalisten palveluiden kehittämiseen ja käyttöönottoon sekä palvelutuotannon sujuvoittamiseen.

Haemme vakituiseen tehtävään Riskienhallinnan Riskipositiot–osaston Luotto- ja operatiiviset riskit -yksikköön junior luottoriskianalyytikkoa. Toimipaikka sijaitsee Vallilassa.

JUNIOR LUOTTORISKIANALYYTIKKO

Toimesi tarkoituksena on asiantuntijaratingpäätösten tekeminen pääasiassa pienyrityksille, asiantuntijaratingpäätösten monitorointi sekä luottoriskien hallinnan avustavat tehtävät.

Oletko se sinä?

Tämä tehtävä on omiaan opintojen loppuvaiheessa olevalle tai valmistuneelle korkeakouluopiskelijalle (esim. KTM tai DI), jolta löytyy vakuuttavien kommunikaatiotaitojen lisäksi myös kykyä esittää monimutkaisetkin asiat selkeästi kirjallisena. Työskentelytyyliäsi kuvaavat sanat analyyttinen ja ratkaisuhakuinen. Osaat hyödyntää tietojärjestelmiä työssäsi tehokkaasti ja tunnistat luottokelpoisuuden kannalta oleellisen tiedon.

Sinulla on vahva tietokantaosaaminen ja osaat hyödyntää sujuvasti eri ohjelmistotyökaluja (esim. SQL). Roolissasi pääset kehittämään omaa kvantitatiivista- ja tilastollista analyysiosaamistasi. Finanssialan ja pankkiliiketoiminnan aiempi tuntemus lasketaan eduksi. Lisäksi tehtävässä vaaditaan paineensietokykyä, nopeaa reagointikykyä ja taitoa strukturoida omaa työtä. Ruotsin ja englannin kieli katsotaan eduksi.

Mielenkiintoisen asiantuntijatehtävän lisäksi saat kollegaksesi riskienhallinnan kovan luokan ammattilaisia, joilla on hyvä yhteishenki ja vahva tekemisen meininki. Tehtävässä hyppäät OP Ryhmän Riskienhallinnan keskiöön ja pääset kehittymään vahvaksi osaajaksi.

Tästä eteenpäin

Seuraavaksi haluaisimme kuulla sinusta lisää! Kerro meille osaamisestasi ja jätä hakemuksesi OPn Uramahdollisuus-sivustojen kautta viimeistään 25.5.2018.
Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla, joten ethän jätä hakemista viime tinkaan! Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai yksikössämme työskentelystä, Kai Lindqvist kertoo sinulle mielellään lisää: puh. +358 10 25 25231.