(Poistunut julkaisusta)

Junior lead generation manager
Wippii Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.2.2018

Asiakkaamme on vuonna 1978 perustettu markkinointipalveluiden ja Presales- palveluiden asiantuntijayritys. Markkinoinnin puolella sen palveluihin kuuluvat erilaiset kampanjat, ohjelmat ja ulkoistuspalvelut. Presales- palvelu pitävät sisällään kaiken aina kutsusoitoista tapaamistuotantoon. Tällä hetkellä asiakkaamme työllistää toimistollaan Helsingissä 35 henkilöä.

Etsimme nyt tähän kasvavaan joukkoon

JUNIOR LEAD GENERATION MANAGEREITA ( Junior projektipäällikkö )

Asiakkaamme trainee-ohjelmaan ajalle 1.3.-29.6.2018.

Onko sinulla halu saada uutta suuntaa urallesi? Oletko kenties toiminut myynnin- ja tai markkinoinnin tehtävissä jossain kapasiteetissa aikaisemmassa työssäsi? Onko koulutuspuoleltasi jäänyt kaipuu tämän puolen tehtäviin, mutta et ole päässyt toteuttamaan itseäsi näissä?

Jos sisälläsi syttyi kipinä ja vastasit joihinkin yllä oleviin kysymyksiin ”KYLLÄ!”, tämä trainee ohjelma on hyvin todennäköisesti juuri sinua varten.

Asiakkaamme trainee ohjelmassa voit menestyä monenlaisilla taustoilla. Edellytämme kuitenkin myynnillistä asennetta, halua kehittyä työssään ja tekemisen meininkiä tavoitteiden saavuttamiseksi. Tiedät myös olevasi etsimämme henkilö, jos sinulta löytyy neuvottelutaitoa sekä sanavalmiutta ja kykenet tarvittaessa myös haastamaan asiakasta juuri heille oikeiden ratkaisujen löytämiseksi. Hyvät kirjalliset viestintätaidot ja aiempi kokemus myynti- ja asiakaspalvelutyöstä katsotaan tehtävässä eduksi.

Trainee-jaksolla yksi päätehtävistäsi on tuottaa laadukkaita liidejä ja tapaamisia. Tämä tapahtuu puhelimitse suoraan yritysten päättäjien kanssa. Mutta mikä tärkeintä, tämän lisäksi tulet pääsemään mukaan myyntikäynneille asiakkaan kokeneiden B2B myyjien kanssa, teet markkinoinnin avustavia tehtäviä, sekä vahvasti oman kiinnostuksesi ja osaamistasosi mukaisia tehtäviä. Kuulemme näistä mielellämme jo hakemuksessasi!

Trainee-jakson jälkeen sinulla on mahdollisuus työllistyä vakituisesti asiakkaamme PreSales-yksikkköön. Tehtäviisi kuuluu jatkossakin soittotyö, mutta myös monipuolinen toimenkuva projektien vetämisessä. Asiakkaiden varsinainen kontaktointi on pääosin avointa dialogia yritysten päättäjien kanssa, tarvekartoitusta ja täten liidien tuottamista eteenpäin vietäväksi, joko asiakkaamme oman myynnin tueksi taikka heidän päämiesten.

Tehtävässä tarjotaan aidosti kilpailukykyinen traineepalkka ja mahdollisuus bonuksiin. Jos sinulta löytyy halua onnistua ja kehittyä, sekä haluat erinomaisen mahdollisuuden työurallasi etenemiseen, on siihen tässä työyhteisössä tarjolla erinomaisia mahdollisuuksia. Työkavereiden sparraamisen lisäksi työssä menestymisessä auttaa asiakkaamme oma markkinointiakatemia kokeneine kouluttajineen.

Töihin valituille tarjoamme:

  • Kiinteän kuukausipalkan sekä mahdollisuuden bonuksiin
  • Erinomaiset kehittymis-, koulutus- ja etenemismahdollisuudet
  • Motivoituneen ja toisiaan sparraavan työyhteisön
  • Täydet viikkotyötunnit, mutta joustosta työajoissa on mahdollista neuvotella tarpeen mukaan
  • Toimiston keskeisellä sijainnilla Helsingissä

Aloita uusi suunta urallesi jättämällä hakemuksesi nettisivujemme kautta. Toimi nopeasti, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana. Tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Rekrytointia hoitaa:
Eeva McLean
Henkilöstökonsultti
eeva.mclean@wippiiwork.com 
040-484 4508