(Poistunut julkaisusta)

Junior Layout-suunnittelija, kokoaikainen, Rejlers Finland Oy, Pori
Rejlers Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.6.2019

Kiinnostaako sinua laitosmallien suunnittelu? Omaatko hyvät kommunikointitaidot ja pystyt myös tuomaan oman näkemyksesi esille? Haluatko kasvaa tulevaisuuden tekijäksi mielenkiintoisessa suunnittelutehtävässä? Jos vastasit kyllä, meillä voisi olla paikka sinulle tarjolla!

Etsimme sinua

Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme, Rejlers Finland Oy:lle junior layout-suunnittelijaa Poriin. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään Studentworkin kautta asiakkaalle 8 kuukauden määräaikaiseen työsuhteeseen, jonka jälkeen tahtotilana on siirtyä asiakkaan riveihin.

Layout-suunnittelijan toimessa työskentelet pääsuunnittelijan alaisuudessa rakentaen laitosmalleja, kehität laitosten layout-ratkaisuja ja ylläpidät laitosmallia projektien kuluessa. Sisällytät turvallisuusinsinöörien vaatimukset laitosmalleihin ja toimit yhteistyössä eri suunnittelualojen pääsuunnittelijoiden kanssa. Tehtävässä teet satunnaisia mittaustarkistuksia työmailla, jotka sijaitsevat pääsääntöisesti länsirannikolla. Teet myös dokumenttien hallintaa sekä osaltasi päivität loppudokumentaation.

Rejlers tarjoaa monipuolisia insinööripalveluja teollisuuden, energian, rakentamisen ja infran asiakaskunnille. Rejlers tarjoaa asiakkailleen myös digitaalisia palveluratkaisuja yhdistämällä ICT:n insinööriosaamiseen. Rejlersin osaaminen on asiakkaiden käytössä konsulttipalveluina, palvelutuotteina ja projektiratkaisuina. Yli 700 työntekijää työskentelevät Suomessa 20 paikkakunnalla. Toiminta Suomessa alkoi vuonna 1980 Mikkelissä, ja liikevaihto vuonna 2018 oli noin 56,2 miljoonaa euroa. Rejlers on osa pohjoismaista, NASDAQ Tukholman pohjoismaiselle pörssilistalle listattua Rejlers AB -yhtiötä. Lisätietoja: www.rejlers.fi

Pääasialliset tehtävät

 • Laitosmallien layouttien rakentaminen ja ylläpito
 • Turvallisuusinsinöörien vaatimusten saattaminen laitosmalleihin
 • Dokumenttienhallinta ja loppudokumentaation päivittäminen laitosmalleihin
 • Yhteistyö eri suunnittelualojen pääsuunnittelijoiden kanssa
 • Mittauskäynnit työmailla

Odotamme sinulta

 • Soveltuvaa koulutustaustaa (esim. konetekniikka, tuotantotalous amk)
 • Kokemusta jostakin 3D-suunnitteluohjelmasta esimerkiksi kesäharjoittelun kautta (esim. Vertex G4Plant)
 • Englannin kielen taitoa
 • Oma auto ja ajokortti

Tarjoamme sinulle

 • Kiinnostavia projekteja
 • Mahdollisuuden kehittyä layout- suunnittelun ammattilaiseksi
 • Hyvän perehdytyksen
 • Osaavan tiimin ympärillesi
 • Ympärillesi yrityksen, jossa aidosti välitetään asiakkaasta ja jossa se pyritään näyttämään myös arjen tekemisessä

Hae tehtävään heti!

Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 31.07.2019, mutta nopeus on valttia! Aloitus mielellään elokuun 2019 aikana. Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia mailitse ja hoidamme asiakaskasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Lisätietoja tehtävästä antaa Consultant Manager Santeri Virtanen santeri.virtanen@studentwork.com.

Lisätietoja Studentworkista

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.