Junior laskentainsinööri, saneeraus – Ferol Oy
Värväämö

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2021

Ferol Oy on pääkaupunkiseudulla vuodesta 2012 alkaen toiminut rakennusalan yritys, joka toteuttaa saneeraustöitä taloyhtiöille ja yrityksille. Yritys tekee vahinkokorjauksia, kiinteistöremontteja ja muutosremontteja RALA-pätevyyden siivittämänä. Tavanomaiset kohteet ovat kerrostaloja, hotelleja, ravintoloita sekä liiketiloja. Liikevaihto tänä vuonna tulee olemaan noin 2,3 M euroa ja kasvua on näkyvissä ensi vuodelle. Toimisto sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varressa Vantaalla Kaivokselassa.

Onko nykyinen projektisi päättymässä tai kotipaikkakunnalla hankala työtilanne? Kauttamme on järjestynyt usealle rakennusalan toimihenkilölle töitä PK-seudulta. Etsimme Ferolille uutta laskentainsinööriä. Kohteet keskittyvät saneerauksiin ja ovat kokoluokaltaan 20t euroa – 3m euroa. Perehdytyksen jälkeen pääset laskemaan kohteita itsenäisesti, apua ja tukea kuitenkin annetaan aina, kun niitä tarvitaan. Työtä voit tehdä joko toimistolla Vantaalla tai etänä, muutamia kertoja viikossa täytyy käydä katsastamassa kohteita paikan päällä laskentaa varten. Oma auto ei ole välttämätön, kaikki kohteet ovat PK-seudulla. Ferolilla jokainen työntekijä on yksilö, joka saa äänensä kuuluviin. Täällä pääset vaikuttamaan yrityksen kehittämiseen ja päätöksentekoon.

TYÖTEHTÄVÄ: Junior laskentainsinööri
TYÖPAIKAN SIJAINTI: Toimisto Vantaalla, kohteet PK-seudulla.
TYÖN KESTO: Työ on vakituinen ja kokoaikainen, työsopimus tehdään suoraan Ferol Oy:n kanssa. Aloitus sovittavissa joustavasti syksyn aikana.

MITÄ ODOTAMME SINULTA:

-Soveltuvaa koulutusta (rakennusmestari/-insinööri).
-Aikaisempaa kokemusta saneerauskohteista ja laskennasta, voit olla myös urasi alussa oleva.
-Erinomaista Excelin käyttötaitoa, Tocomanin tuntemus plussaa.
-Rakennusalan säädösten ja määräysten ymmärtämistä.
-Sujuvaa suomen kielen taitoa.

MITÄ TARJOAMME SINULLE:

-Kasvavan ja nuorekkaan yrityksen välittävän ilmapiirin.
-Pidämme työntekijöistämme huolta: tarjoamme täyden liikuntaedun ilman omavastuuta, järjestämme säännöllisesti tyky-päiviä ja tarjoamme kattavat työterveyspalvelut.
-Mahdollisuuden työskennellä joko toimistolla tai etänä.
-Mahdollisuuden päästä vaikuttamaan palkkaan omalla työsuorituksella: bonusjärjestelmässämme ei ole ylärajaa.
-Perehdytyksen jälkeen pääset työskentelemään itsenäisesti, apu ja tuki kuitenkin löytyvät aina läheltä.

Rekrytointia hoitaa Värväämö ja kaikki yhteydenotot Värväämön kautta. Haluamme olla helposti lähestyttäviä. Kerromme mielellämme lisää tehtävästä, soita tai laita viestiä: Sonja Vainio p. 040 508 5162, sonja.vainio@varvaamo.fi ja Juho Palosaari p. 050 514 9958, juho.palosaari@varvaamo.fi. Hae työpaikkaa oheisesta linkistä tai soita. Haku tehtävään päättyy 10.10.2021. Aloitamme hakijoiden haastattelun hakuaikana ja olemme sinuun yhteydessä kahden viikon sisällä hakemuksen jättämisestä, mikäli tulet valituksi jatkoon.

Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, josta löydät rakennusalan ja teollisuuden työpaikat.
Me halutaan, että Värväämö on maailman paras työnantaja – halutaan tuntea ihmisemme ja jeesataan aina tarvittaessa. Rakennusalan toimihenkilöitä olemme rekrytoineet vuodesta 2017 lähtien ja tähän mennessä n. 250 osaajaa on saanut kauttamme uuden työpaikan. Värväämö liittyi Citywork -konserniin kesällä 2021. Citywork -henkilöstötalolla on yli 15 toimipistettä ympäri Suomea, joten pystymme tarjoamaan aina paikallista palvelua ja markkinatuntemusta. Lisää meistä www.varvaamo.com.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1499241
  • Tehtäväalue: Asennus ja huolto, Rakennusala, Sähkö ja LVI
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 10.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Ahvenanmaa, Etelä-Karjala, Etelä-Pohjanmaa, Etelä-Savo, Itä-Uusimaa, Kainuu, Kanta-Häme, Keski-Pohjanmaa, Keski-Suomi, Kymenlaakso, Lappi, Pirkanmaa, Pohjanmaa, Pohjois-Karjala, Pohjois-Pohjanmaa, Pohjois-Savo, Päijät-Häme, Satakunta, Varsinais-Suomi, Oulun Seutu