(Poistunut julkaisusta)

Junior laitossuunnittelija, kokoaikainen, Espoo
Asiakasyritys / Studentwork

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.4.2019

Oletko tekniikan opiskelija tai vastavalmistunut? Löytyykö sinulta suurta innostuneisuutta laitos- ja prosessisuunnitteluun? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme Junior laitossuunnittelija!

Etsimme sinua

Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme Junior laitossuunnittelijaa 6 kuukauden määräaikaiseen työsuhteeseen Espooseen. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään Studentworkin kautta asiakasyritykseen.

Junior laitossuunnittelijana tulet työskentelemään mielenkiintoisissa projekteissa mineraalien tuotantolaitosten- ja putkistosuunnittelun sekä laitteiden mallintamisen avustavissa tehtävissä yhdessä kokeneempien suunnittelijoiden kanssa.

Asiakasyritys on suomalainen mineraalien- ja metallienjalostusteknologian alalla toimiva yritys, joka haluaa hakuprosessin keskittämisen vuoksi pysyä anonyymina. Asiakasyrityksen nimi paljastetaan hakijoille haastatteluvaiheessa.

 

Pääasialliset tehtävät

  • Laitos- ja putkistosuunnittelun avustavat tehtävät
  • Tuotantolaitoksen laitteiden 3D-mallintaminen

Odotamme sinulta

  • Soveltuvaa teknistä koulutustaustaa (esim. konetekniikka)
  • Suuntautumista tai kiinnostuneisuutta laitos- ja/tai prosessisuunnitteluun
  • Työkokemus laitos- tai prosessisuunnittelun tehtävistä esimerkiksi harjoittelun tai kesätyön kautta katsotaan eduksi
  • Kokemusta Bentley Microstation tai Aveva E3D työkalusta
  • Erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden

  • Kerryttää arvokasta työkokemusta teknologia-alan pörssiyhtiössä
  • Kehittää asiantuntijuuttasi mielenkiintoisissa laitossuunnittelun tehtävissä
  • Hyvän perehdytyksen tehtäviin

 

Hae tehtävään heti!

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetäthän CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian! Viimeinen hakupäivä on 21.4.2019. Aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Consultant Manager Emmi Telanne (040 358 4527, emmi.telanne@studentwork.com).

 

Lisätietoja Studentworkista

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.