(Poistunut julkaisusta)

Junior Laitekoordinaattori
Poolia IT

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.9.2018

Esittely

Haemme nyt kansainväliselle ICT-kokonaispalveluita tarjoavalle asiakkaallemme liiketoiminnan kasvun johdosta reipasta ja toimentarttuvaa

JUNIOR LAITEKOORDINAATTORIA

Helsinkiin. Työt alkavat pikimmin/sopimuksen mukaan ja työ on luonteeltaan pitkäaikainen.

Työtehtävät

Työtehtäviisi kuuluvat laitetilausten käsittely sekä tilaus-toimitusprosessista ja koko laitteen sopimuselinkaaresta vastaaminen.

Kyseessä on enimmäkseen työasemien, eli pöytäkoneiden, kannettavien ja muiden oheislaitteiden tilausten ja -tiedustelujen vastaanotto, tilausten syöttäminen, seuranta ja raportointi nimettyjen yritysasiakkaiden osalta sekä myös säännöllinen yhteydenpito asiakaskontakteihin ja kumppaneihin.

Vastaat laitekannan ylläpidosta sekä yhteistyön toimivuudesta ja osallistut em liittyviin palavereihin. Tilanteen kartoittaminen, tavoitteiden määrittely ja seuranta sekä reklamaatioiden käsittely kuuluvat myös vastuullesi. Työssä käytetään useita eri sovelluksia; omia, yhteistyökumppaneiden, sekä asiakkaiden.

Työskentelet osana tiimiä, mutta työssä vastaat kuitenkin hyvin itsenäisesti omista asiakkuuksistasi.

Edellytykset

Toivomme sinulta aikaisempaa koulutus- ja työtaustaa IT-alaan liittyen. Hahmotat IT-kokonaispalveluprosessin ja tunnet tietotekniikkaa laitteiden, huoltojen ja sopimusten sekä kokonaisvaltaisen asiakaspalvelun näkökulmasta. Eduksesi on myös tilaus-toimitusketjun eri vaiheiden tunteminen sekä perusymmärrys ITIL:n periaatteista.

Työstä suoriutuminen edellyttää myös erittäin hyvää englannin kielen osaamista sekä ajan tasalla olevia tietoteknisiä taitoja (erityisesti Excel on merkittävä työväline).

Tehtävän kannalta on oleellista, että viihdyt tarkkuutta ja huolellisuutta vaativissa tehtävissä sekä asiakasrajapinnassa. Tehtävän menestymistä edesauttaa sujuvat kommunikointi- ja vuorovaikutustaidot sekä kyky työskennellä itseohjautuvasti.

Edut

Tarjoamme sinulle erinomaisen mahdollisuuden toimia isossa, kansainvälisessä ja alallaan tunnetussa asiantuntijaorganisaatiossa erittäin hyvien yhteyksien päässä Läntisessä Helsingissä. Lisäksi saat yhtenäisen ja osaavan tiimin tuen, miellyttävän työympäristön sekä mahdollisuuden oman osaamisen kehittymiseen. Pystyt myös pitkälti omalla toiminnallasi ja asenteellasi vaikuttamaan pitkäjänteiseen urakehitykseen. Työtehtävä itsessään tarjoaa mahdollisuuden päästä näkemään ja oppimaan merkittävien kansainvälisten organisaatioiden IT-infran toimintaa sekä rakennetta!

Lisätiedot

Hakemusten käsittely aloitetaan välittömästi, joten haethan tehtävää pikimmiten!

Hakuohjeet

Haku tapahtuu rekisteröitymällä kotisivuillamme osoitteessa www.poolia.fi. Pääset täyttämään tietojasi napsauttamalla hae-painiketta. Suosittelemme, että täytät profiilisi mahdollisimman kattavasti ja liität myös valmiin CV:si mukaan sekä valitset tehtävänimikevalikosta sinua kiinnostavat tehtävänimikkeet. Näin olet mukana myös tekemissämme hiljaisissa hauissa. Luotuasi profiilin voit liittää mukaan useampia tiedostoja Omien Sivujesi kohdassa "Liitetiedostot".

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. Poolian rekisteriseloste