(Poistunut julkaisusta)

Junior Laboratoriotestaaja, Sofi Filtration Oy, Espoo
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.10.2020
Nyt sinulla on mahdollisuus päästä tekemään mielenkiintoista testaamista veden suodatuksen parissa ja oppimaan laboratoriotyöskentelystä! Etsimme asiakkaallemme käytännönläheistä Junior Laboratoriotestaajaa. Lue lisää ja hae jo tänään!
KUVAUS
Sofi Filtration Oy on patentoinut itsepuhdistuvan teknologian, joka vie mikrosuodatuksen uudelle tasolle. Tämä teknologia on kaupallistettu uutena järjestelmänä, jota kutsutaan Sofi Filter - suodattimeksi. Tässä tehtävässä pääset työskentelemään veden suodatuksen parissa laboratoriossa. Työpäiviisi kuuluu eri näytteiden testaaminen. Tämän lisäksi pidät yllä päiväkirjaa laboratoriotyöskentelystäsi ja laadit tutkimusrapotteja.
TYÖNKUVA

* Laboratoriotyöskentely
* Testaus
* Tutkimusraporttien ja laboratoriopäiväkirjan kirjoittaminen

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Soveltuva korkeakoulututkinto (esimerkiksi kemiantekniikka, biologia, mekaniikka) tai olet opintojen loppuvaiheessa ja voit työskennellä useamman päivän viikossa
* Jonkin verran työkokemusta esimerkiksi harjoitteluiden tai kesätöiden kautta
* Huolellinen, oma-aloitteinen ja itsenäinen työote
* Kiinnostusta nesteen suodatusta kohtaan
* Sujuva suomen ja englannin kirjallinen ja suullinen kielitaito


Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: 12kk, jonka aikana mahdollisuus keskustella jatkosta
* Työmäärä: Osa-aikainen, vähintään 20h/viikko
* Sijainti: Espoo, Sinimäki
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Sofi Filtration Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Sofi Filtration Oy tarjoaa suomalaista, innovatiivista vedenkäsittelyteknologiaa kansainvälisille markkinoille.
Toimialat kuten kaivos-, öljy- ja energiantuotantoteollisuus kohtaavat yhä tiukempia päästörajoja sekä korkeampia raaka- ja jäteveden kustannuksia.

Automaattiset ja energiatehokkaat teknologiat kuten Sofi Filter auttavat teollisuutta korkeampaan vedenkierrätysasteeseen. Tämä tarkoittaa alhaisempaa tuoreen veden kulutusta, vähemmän tuotettua jätevettä sekä kiintoainevapaata vettä teollisuuden prosessien tehostamiseksi.