(Poistunut julkaisusta)

Junior Konsultti
Barona Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2019

Oletko kiinnostunut löytämään parhaat osaajat sekä juuri heille sopivat työmahdollisuudet? Onko sinulla silmää hyville asiakaspalveluhenkilöille? Etsitkö työtä joka haastaa sinua päivittäin ja motivoidut onnistumisten kautta?

Barona Asiakaspalveluratkaisut tarjoaa yritysasiakkailleen erilaisia henkilöstöpalveluita kuten rekrytointi-, henkilöstövuokraus- ja ulkoistuspalveluita keskittyen nimenomaan asiakaspalvelu toimialaan.

Tehtäväkenttäsi on erittäin monipuolinen ja tarjoaa laajan näkökulman koko henkilöstöpalvelualan toiminnasta. Tehtäviisi kuuluvat koko rekrytointiprosessin kirjo mm. työpaikkailmoitusten kirjoittaminen ja julkaiseminen, työhakemusten käsittely, hakijoiden haastattelut sekä ehdokasesittelyt. Olennaisena osana työssäsi on myös huolehtia hakijaviestinnästä koko rekrytointiprosessin ajan. Tarkempi rooli ja vastuu määritellään kokemuksen ja osaamisen mukaan.

Mitä odotamme?

Toivomme hakijalta erinomaisia vuorovaikutustaitoja sekä itseohjautuvaisuutta, yhteistyökykyistä ja energistä työotetta. Pystyt työskentelemään tehokkaasti ja joustavasti dynaamisessa toimintaympäristössä sekä säilytät vakuuttavan ja ratkaisuhakuisen otteen myös pienen paineen alla. Motivoidut tulosten saavuttamisesta ja toiminnan kehittämisestä. Arvostamme kokemusta asiakaspalvelusta, erityisesti operaattoriala tai finanssiala on iso plussa. Sinun ei kuitenkaan tarvitse olla valmis tekijä vielä, kunhan sinulla on palava halu kasvaa sellaiseksi.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän kovasti kasvavassa liiketoiminnassa ja viihtyisässä työympäristössä. Työskentelet osana nuorekasta ja energistä tiimiä, jossa sinulla on mahdollisuus oppia uutta ja kehittyä rekrytoinnin ammattilaiseksi. Meillä töissä saa olla hauskaakin ja kaverilta saa aina apua tarvittaessa! Toimipisteemme sijaitsee aivan Helsingin keskustassa loistavien kulkuyhteyksien varrella. Meillä voit myös tehdä etätöitä ja noudatamme liukuvaa työaikaa. Tarjoamme mahdollisuuden kasvaa rekrytoinnin asiantuntijaksi.

Toivotamme sinut tervetulleeksi työyhteisöön, jossa vallitsee vapauden ja vastuun kulttuuri.

Miten ja milloin?

Lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen Baronan hakulomakkeen kautta jo tänään! Tehtävä on vakituinen ja työt alkava heti tai sopimuksen mukaan. Mikäli sinulle jäi jotain kysyttävää, Key Account Manager Janne Heikkilä, 0505067455 vastaa lisäkysymyksiin 7.1 – 9.1 klo 14-16 välisenä aikana tai sähköpostilla: janne.heikkila@barona.fi.