Junior konsultti (projekti ja CRM)
Digia

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 17.7.2021

Haemme nyt Helsinkiin tai Tampereelle

Junior konsulttia (projekti ja CRM)

Voit olla urasi alkuvaiheessa tai juuri valmistunut, meille tärkeintä on innokkuus ja kiinnostus kasvaa ja kehittyä NetSuite-liiketoiminta-alustan ammattilaiseksi kehittämään asiakkaidemme prosesseja seuraaville alueilla: myynnin-, markkinoinnin- ja asiakaspalvelunohjaus, projektin resurssointi, tuloutusmallit, projektien laskutus, tuntikirjaus ja KPI raportointi.

Junior konsulttina osallistut ratkaisuiden suunnitteluun ja kehittämiseen. Ratkaisemme asiakkaidemme haasteita näkemyksellisesti ja uutta luovasti. Tehtävässä osallistut tuotteen toiminnallisesta käyttöönottoon asiakkaan toimintaympäristössä ja pääset rakentamaan asiakkaalle parhaiten soveltuvia ratkaisuja. Toimitustiimi toimii projekteissa neuvonantajana ja validoi asiakkaan prosessit, tarpeet ja muutospyynnöt tuotteen toiminnallisuuksiin peilaten. Lisäksi analysoimme ja kuvaamme, miten asiakkaan tarpeet saadaan ratkaistua tuotteen vakiotoiminnallisuuksilla ja mihin tulee tehdä asiakaskohtainen sovitus.

Tukena sinulla on kokenut projektitiimi, johon kuuluu tyypillisesti projektipäällikkö, tekninen asiantuntija, talouskonsultti sekä tuotannon- tai projektinohjauksen konsultti. Teemme NetSuite-toimituksissa yhteistyöstä myös muiden Digian yksiköiden kanssa ja pääset osallistumaan monipuolisiin hankkeisiin.

NetSuite on platform, jonka potentiaali puhuttelee Suomen brändikuvaa rakentavia yrityksiä, joten meillä pääset takuulla mukaan mielenkiintoisiin asiakasprojekteihin! Voit tutustua tekemiseemme esim. Vainun tai Robitin kanssa.

Ketä etsimme? 

Tehtävässä odotamme ymmärrystä liiketoiminnan perusprosesseista (esim. myynti, projektit, laskutus). Olet kiinnostunut moderneista ERP-teknologista ja viihdyt erilaisten asiakkaiden ja projektien parissa. Persoonana odotamme sinulta itsenäistä työotetta, oma-aloitteisuutta ja vastuunottokykyä. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi. Tämän lisäksi tarvitset vain positiivista asennetta ja halua oppia uutta sekä kiinnostusta ja innostusta digitaalista liiketoimintaa kohtaan.

 

Miksi Digia?

Tarjoamme sinulle hyvät kehitysmahdollisuudet edetä tehtävässä esimerkiksi seniorikonsultiksi tai ratkaisuarkkitehdiksi, jolla on vastuulla monesta eri moduulista koostuva kokonaisuudenhallinta. Digialla on mahdollisuus myös useisiin erilaisiin kehityspolkuisin esim. projektipäällikön tai palvelupäällikön suuntaan.

Olemme yli 1300 hengen kasvava kotimainen yhtiö, joten voimme rakentaa monenlaisia polkuja urallesi ja yksilölliselle kehittymisellesi laajan teknologiavalikoiman parissa. Meille elämä on muutakin kuin työtä ja haluamme sinun viihtyvän, joten saat tietenkin myös joustavat työajat ja hyvät työsuhde-edut. Parasta antia ovat tietysti mahtavat työkaverit. 

Työskentely painottuu tällä hetkellä etätöihin ja toimisto- ja etätyöskentelyn hybridimalli säilyy arjessamme tulevaisuudessakin. Jatkossa työskentelet toimistollamme Atomitiellä Pitäjänmäellä (Digian pääkonttori) / Tampereen toimistolla (Finlaysonin alue), asiakkaidemme tiloissa tai kodistasi käsin. Tutustu meihin lisää myös Instagramissa @digiaonline.   
 

Kiinnostuitko?

Hae tehtävään 1.8 mennessä

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1477449
  • Tehtäväalue: IT
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki, Tampere