(Poistunut julkaisusta)

Junior konsultti dataintegraatioiden pariin Finanssi-Kontiolle
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2019
Oletko innostunut datan käsittelystä, integraatiosta ja tietovarastoinnista? Etsimme nyt junior ETL-konsulttia järjestelmäintegraatio tehtävään, joka tarjoaa mahdollisuuden kehittyä alan huippuosaajaksi ja suunnata uraa tulevaisuudessa omien mielenkiinnonkohteiden mukaan. Alkuun tehtävässä on tukena kokenut mentori.
KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista junior ETL-konsulttia Helsinkiin.

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina Finanssi-Kontiolla. Työsuhde on alkuun määräaikainen 6 kk, jonka jälkeen on tavoitteena rekrytoituminen asiakkaalle, johon etsimme osaajaa kasvamaan pitkällä aikavälillä.
TYÖNKUVA
Tehtävässä työskentelet tietovarastoinnin ja/tai Master Data Managementin parissa Finanssi-Kontiolla. Emme etsi alan syväosaajaa, vaan innokasta oppijaa, joka syttyy datasta ja haluaa olla mukana näkemässä mihin ala on kehittymässä. Valitulle henkilölle tullaan kouluttamaan tarvittaessa Informatican ETL ja MDM työkalut, joiden osaajat ovat erittäin haluttuja niin Suomessa kuin maailmallakin.

Tarkemmat tehtäväsi määrittyvät sen mukaan, mikä on aikaisempi taustasi sekä missä mielenkiinnon kohteesi ovat. Työskentelet osana tiimiä, josta saat tukea alan parhailta osaajilta.

Suuren kokonsa ansiosta asiakasyrityksellä on mahdollisuus tarjota henkilöstölleen räätälöityä urapolkua asiantuntemuksen ja mielenkiinnon mukaan. Voit suuntautua asiantuntijatehtäviin esim. seuraavissa: Informatica PowerCenter, Informatica Master Data Management ja datan virtualisointi.

Tehtävä on alkuun määräaikainen kuusi kuukautta, jonka jälkeen on erinomainen mahdollisuus työllistyä asiakkaallemme.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimällämme henkilöllä on tehtävään soveltuva korkeakoulutustausta, esimerkiksi matematiikasta, IT-alalta tai tilastotieteistä. Lisäksi hallitset SQL-tietokannat, joiden ymmärrys antaa hyvän pohjat ETL-työkalujen omaksumiselle. Tärkeintä meille on, että olet proaktiivinen tiimipeluri, jolla ei mene sormi suuhun vaikeassakaan paikassa. Haluat ymmärtää liiketoiminnan tarpeet ja oppia tunnistamaan avainhenkilöt, joilta saat tietoa tehtäviesi edistämiseen. Olet vastuuntuntoinen ja työotteesi on tarkka. Hahmotat helposti suuretkin kokonaisuudet ja osaat pitää langat käsissäsi. Sinulla on hyvät kommunikaatiotaidot niin suomeksi kuin englanniksikin.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Soveltuvat korkeakouluopinnot
* Kokemusta SQL-tietokannoista
* Tarkka ja pedantti työskentelyote
* Hyvät sosiaaliset taidot ja halua verkostoitua eri sidosryhmien kanssa
* Suomen ja englanninkielen taidot


Johtuen siitä, että tehtävässä on mahdollisuus suuntautua eri osa-alueille, arvostamme myös kokemusta jostain seuraavista:


* SOAP ja/tai REST rajapintojen tunteminen
* Ymmärrys hallintamalleista/Data Governance
* Aikaisempi kokemus datan parissa työskentelystä ja ETL-prosessista


Aloitus: Sopimuksen mukaan

Työmäärä: Kokoaikainen

Kesto: 6 kuukautta + mahdollisuus keskustella rekrytoitumisesta asiakasyritykseen

Paikka: Helsinki

Palkka: Sopimuksen mukaan ja kokemuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 13.2.2019

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel03@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme
https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
Finanssi-Kontio on osa CGI:tä, joka on kansainvälinen IT-palveluyritys, joka tarjoaa asiakkailleen konsultointipalveluita liiketoimintaprosessien kehittämiseen. Yritys konsultoi useita johtavia yrityksiä ja julkishallintoa ympäri Eurooppaa 40 eri maassa.