(Poistunut julkaisusta)

Junior kirjanpitäjä, IPF Digital Finland Oy, Helsinki
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.9.2018Työn kuvaus:
 
Asiakkaamme, IPF Digital Finland Oy, on yksityishenkilöiden kuluttajaluototukseen keskittyneen rahoitusyhtiökonsernin, International Personal Finance Plc tytäryhtiö. Konsernin palveluksessa työskentelee n. 7 000 ihmistä ja toimintaa on 13 maassa. Suomessa IPF Digital Finland Oy palvelee yli 700 000 laina-asiakasta käyttäen tuotemarkkinoinnissa Credit24-tuotemerkkiä. Yritys tarjoaa asiakkailleen luottotuotteita arjen erilaisiin rahoitustarpeisiin mutkattomasti ja turvallisesti. 
 


Työn kuvaus:  

Haemme asiakkaamme IPF Digital Finland Oy:n toimeksiannosta yrityksen taloushallinnon tiimiin junior kirjanpitäjää. Toimit taloustiimin jäsenenä ja olet vastuussa yrityksen kirjanpidon kokonaisuudesta yhteistyössä pääkirjanpitäjän kanssa. Toimenkuvaasi kuuluvat monipuoliset taloushallinnon tehtävät, mm. päivittäiset kassojen täsmäytykset, kirjanpidon kirjaukset, laskujen/tilien täsmäytykset ja avustavat tehtävät liittyen tilinpäätöksen valmisteluun ja viranomaisraportointiin. Lisäksi toimit konsultoivassa roolissa avustaen yrityksen asiakaspalvelutiimiä asiakasmaksuihin liittyvissä asioissa sekä osallistut aktiivisesti taloushallinnon prosessien ja tietojärjestelmien kehityshankkeisiin. 
 


Odotamme sinulta  

  • soveltuvaa taloushallinnon koulutusta (merkonomi/tradenomi)
  • noin vuoden työkokemusta kirjanpidosta 
  • hyviä tietoteknisiä taitoja ja kykyä omaksua uusia järjestelmiä (Navision, Opuscapita, MS Office/Excel)
  • ratkaisukeskeistä ja analyyttista otetta työhön sekä joustavuutta ja kykyä työskennellä tiukkojen aikataulujen puitteissa
  • yhteistyökykyä ja hyviä vuorovaikutustaitoja 
  • hyvää suomen ja englannin kielen taitoa 
  • kiinnostusta osallistua taloushallinnon kehittämistyöhön

      

 


Tarjoamme sinulle 

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen taloushallinnon roolin asiakasyrityksemme asiantuntijatiimissä. Työskentelet kansainvälisessä yrityksessä yhdessä alan parhaiden kollegoiden kanssa. Yrityksen toimitilat sijaitsevat hyvin kulkuyhteyksien päässä Helsingin ydinkeskustassa. Työsopimus solmitaan työntekijän ja IPF Digital Finland Oy:n välille. Työ alkaa mahdollisimman pian ja on luonteeltaan kokopäiväinen ja vakituinen.
 


Kiinnostuitko? 


  
Hae tehtävää mahdollisimman pian, viimeistään 30.9.2018 mennessä. 
Lisätietoja arkisin Adeccon Senior HR-konsultilta, Maarit Härmälältä 0401831791 tai maarit.harmala@adecco.fi
 

Asiakkaan tehtävänimike:  Junior Kirjanpitäjä


Sijainti:  HELSINKI


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Maarit Härmälä, +358401831791


Toimipaikka:  HELSINKI and ESPOO