Junior kiinteistöpäällikkö, Hemsö Yhteiskuntakiinteistöt Oy, Helsinki
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 2.8.2021
Etsimme Hemsö Yhteiskuntakiinteistöt Oy:lle uraansa aloittavaa kiinteistöjen ylläpidon johtamisesta kiinnostunutta Junior kiinteistöpäällikköä. Tässä tehtävässä pääset haastamaan itseäsi monipuolisten työtehtävien parissa ja pääset loistamaan erinomaisilla yhteistyötaidoillasi sekä asiakaspalveluhenkisellä asenteellasi. Mikäli sinulta löytyy jo työkokemusta kiinteistöalalta ja haluat päästä osaksi kasvavan yrityksen dynaamista porukkaa, lue lisää ja hae paikkaa jo tänään! Etenemme haussa heti sopivan henkilön löydyttyä.
KUVAUS
Junior kiinteistöpäällikön roolissa vastuullesi kuuluu mm. ylläpitosopimusten hallinta, palveluntuottajien kilpailutus, laskujen tarkastaminen, sopimusvalmistelut digitaalisuuden edistäminen kiinteistön ylläpidossa sekä kommunikointi asiakkaiden kanssa. Tehtävässä pääset vaikuttamaan suoraan omistajan edustajana arjen kiinteistöjohtamiseen, kehittämiseen ja asiakkaiden hyvinvointiin ja työ vaatiikin erinomaisten vuorovaikutustaitojen lisäksi intoa rutiininomaisiin tehtäviin. Hemsöllä suhtaudutaan positiivisesti uusiin ideoihin ja innovaatioihin, joten näiden lisäksi arvostamme haluasi oppia ja kehittyä tehtävässä sekä innokkuuttasi tuoda omia ajatuksiasi esille.

Tarjoamme


* Itsenäisen työtehtävän ja mahdollisuuden vaikuttaa omaan työnkuvaan
* Ammattitaitoisen tiimin tuen
* Hyvät etenemismahdollisuudet ja henkilöstö edut

TYÖNKUVA

* Ylläpitosopimusten hallinta ja palveluntuottajien kilpailutus
* Ylläpitoprojektien kustannusseuranta
* Kustannus säästöjen tunnistaminen ja kannattavuuslaskenta
* Digitaalisuuden edistäminen kiinteistöjen ylläpidossa
* Kiinteistöillä ja asiakkaiden luona käyminen, sekä projektien seurantaa
* Erilaisten rutiinitehtävien hoito

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto tai opiskelujen loppuvaiheessa oleva opiskelija (esimerkiksi kiinteistöala tai Isännöintikoulutus)
* Työkokemusta kiinteistöalalta (esimerkiksi kesätyön tai harjoittelun kautta)
* Erinomaiset yhteistyö- ja kommunikaatiotaidot
* Sujuva suullinen ja kirjallinen suomen ja englannin kielen taito
* B-luokan ajokortti


Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi

Työntekijänä olet:


* Oma-aloitteinen
* Innokas ja oppimishaluinen
* Ratkaisukeskeinen
* Ulospäinsuuntautunut


Muuta tietoa


* Aloitus: syyskuu 2021
* Kesto: toistaiseksi voimassa oleva
* Sijainti: Helsinki
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Hemsö on johtava yksityinen yhteiskuntakiinteistöjen omistaja Ruotsissa, Suomessa ja Saksassa. Hemsö on erikoistunut hoiva-, oppilaitos-, terveydenhuolto- ja oikeuslaitoskiinteistöjen omistamiseen, ylläpitoon ja kehittämiseen kestävällä tavalla. Hemsölle ovat tunnusomaisia pitkät vuokrasopimukset ja vakaat asiakkaat. Hemsön enemmistöomistaja on Ruotsin valtion eläkerahasto AP3. Kiinteistökannan kokonaisarvo on noin 5,9 miljardia euroa, josta Suomen osuus on noin 1,1 miljardia euroa.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot