(Poistunut julkaisusta)

Junior kiinteistömanageri
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.9.2020
Haemme nyt Vantaalle uutta vahvistusta osaksi pääkaupunkiseudun kiinteistöjohtamisen tiimiämme. Etsitkö siis mielenkiintoista ja haastavaa tehtävää? Oletko kiinnostunut älykkäistä teknisistä ratkaisuista? Mikäli vastasit kyllä, saatat olla etsimämme henkilö!

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja mukavasti haastavan tehtävän sekä älykkäät tekniset ratkaisut työtäsi helpottamaan. Caverion on vastuullinen työnantaja ja siitä meillä on näyttönä voitto Vastuullinen kesäduuni-kampanjassa. Meillä saat mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen sekä käytössäsi on Caverionin monipuoliset henkilöstöedut, kuten lounas- ja liikuntaedut sekä tulospalkkio. Saat työskennellä itsenäisesti ja voit luottaa ammattitaitoiseen caveritiimiin. Tutustu meihin: www.caverion.fi/caverikirja

Tässä tehtävässä pääset työskentelemään läheisessä yhteistyössä asiakkaiden ja palveluntuottajien kanssa. Vastaat yhdessä kokeneemman kiinteistömanagerin kanssa tarvittavien kiinteistöpalveluiden järjestämisestä, sekä huollon, korjausten ja ylläpidon seurannasta ja kehityksestä. Ylläpidon valvonta, ohjaus sekä budjetointi kuuluvat tehtäväkenttääsi. Olemme valmiita panostamaan koulutukseesi, jotta voit menestyä tehtävässäsi. 

Voit olla vastavalmistunut tai alaa vaihtava tekijä. Aiempaa kokemusta kiinteistömanagerin tehtävästä emme edellytä, mutta paloa uuden oppimiseen sitäkin enemmän. Haluat oppia kiinteistöjen ylläpidon johtamisesta ja kasvaa kiinteistömanagerin rooliin. Luonteeltasi olet yhteistyökykyinen ja asiakaskeskeinen tiimipelaaja ja suhtaudut työntekoon tavoitteellisella otteella. Olet tottunut oman toiminnan suunnitteluun, mutta työskentelet mielelläsi myös porukassa. Teknisen alan perusosaaminen ja englannin kielen taito ovat tehtävässä eduksi.

Hae siis tehtävään 20.9.2020 mennessä jättämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä Caverionilta antaa yksikönpäällikkö Kai Lange, torstaina 10.9. klo 14-16 ja tiistaina 15.9. klo 11-13, p. 050 552 3002. #LI-TN1