(Poistunut julkaisusta)

Junior Key Account Manager
Newsec

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.5.2019

Onko sinulla jo hieman kiinteistöalan työkokemusta sekä takana soveltuvia korkeakouluopintoja, joita haluaisit soveltaa käytännön työssä? Tule Junior Key Account Manageriksi yhteen Suomen parhaista työpaikoista. Meillä uusille työntekijöille tarjotaan vastuuta heti ensimmäisestä päivästä lähtien. Pääset myös kehittymään kiinteistöalan osaajana kansainvälisessä toimintaympäristössä Suomen suurimmaksi tähtäävässä kiinteistöalan asiantuntijayrityksessä. Tämä tehtävä on osa-aikainen ja työpaikkasi on Helsingin keskustan toimipisteessämme. 

Junior Key Account Managerina toimit arvojemme mukaan:

PASSION FOR COLLEAGUES AND CLIENTS
Roolissasi tulet toimimaan osana kotimaisia ja kansainvälisiä kiinteistösijoittajia palvelevaa tiimiä ja työskentelet Key Account Managerin tukena. Osallistut palvelutuotantoomme, raportoinnin toteuttamiseen sekä muihin tiimin tehtäviin varmistaen asiakkaidemme hyvän palvelutason. Saat näiden osalta myös omia sinua varmasti innostavia vastuita. Pyrit jatkuvasti tekemään asioita paremmin ja löydät uusia ratkaisuideoita, joita viet rohkeasti eteenpäin tuellamme.

EXCELLENCE
Olet organisointikykyinen ja joustava. Käytät sujuvasti tietojärjestelmiä ja erityisesti Exceliä. Kommunikoit sujuvasti myös englannin kielellä suullisesti ja kirjallisesti. Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen kiinteistöjen manageerauksesta ja raportoinnista, mutta aiempaa työkokemustasi ratkaisevampaa menestymisesi kannalta on työskentelyotteesi ja asenteesi.

INNOVATION
Sinulla on kykyä ja halua innovatiiviseen työskentelyyn. Pyrit jatkuvasti tekemään asioita paremmin ja löydät uusia ratkaisuideoita, joita viet rohkeasti eteenpäin.

INTEGRITY
Työmme ja asiakassuhteemme ovat luottamuksellisia ja hoidat sovitut asiat vastuullisesti. 

Heräsikö kiinnostuksesi? Lisätietoa tehtävästä antaa Niklas Jalonen puhelin 045-3190710 seuraavina aikoina: 21.5.2019 klo 16:00–17:00 ja 27.5.2019 klo 10:00-11:00. Toimithan nopeasti, hakuaika päättyy 31.5.2019, mutta haastattelemme kandidaatteja jo hakuajan puitteissa.