(Poistunut julkaisusta)

Junior Key Account Manager - (äitiysloman sijaisuus)
Delipap Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2020

Kiehtooko kotimaisten brändituotteiden myynti ja päivittäistavarakaupan ala? Oletko kansainvälisesti orientoinut? Haluatko päästä mukaan kasvuhakuiseen organisaatioon, joka on maailman huippua ympäristövastuullisten ja ihoystävällisten hygieniatuotteiden valmistajana?   Delipap Oy on 40-vuotias suomalainen perheyritys ja Muumi Baby -vaippojen ja Vuokkoset -naistenhygieniatuotteiden valmistaja.

Haemme nykyiselle Junior Key Account Managerillemme äitiysloman sijaista.

Mitä tarjoamme?

Pääset kehittämään osaamistasi monipuolisissa myynnin ja markkinoinnin tehtävissä. Saat vastuullesi kotimaan sekä viennin asiakkuuksiamme, joiden kannattavasta myynnin ja yhteistyön kehittämisestä vastaat itsenäisesti, osaavan tiimin tukiessa onnistumistasi. Tehtäväsi sisältää myös aktiivista uusien asiakkaiden hankintaa ulkomailta vientimme kasvattamiseksi.

Toimenkuvasi sisältää esimerkiksi seuraavia tehtäviä:

  • Laadit vuosisuunnitelmia myynnin kehittämiseksi yhteistyössä asiakkaiden kanssa.
  • Suunnittelet ja neuvottelet kampanjatoimenpiteet ja varmistat sovittujen markkinointitoimenpiteiden toteutumisen asiakasrajapinnassa.
  • Käyt sopimus-, hinta- ja valikoimaneuvotteluita ja seuraat niiden toteutumista.
  • Kehität, hallinnoit ja ylläpidät määriteltyjen brändiemme verkkomyyntiä.
  • Seuraat ja analysoit myynnin kehitystä ja reagoit tarvittaessa nopeasti erilaisilla toimenpiteillä
  • Pääset osallistumaan brändivientimme kasvattamiseen ja vastaamaan sinulle määritellyistä asiakkuuksistamme tai jopa uuden markkina-alueen valloittamisesta.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän kasvavassa ketterässä suomalaisessa perheyrityksessä, jossa pääset omalla osaamisellasi vaikuttamaan koko yrityksen toimintaan. Työpisteesi on Kirkkonummella, Veikkolassa (n. 30min Helsingin keskustasta). Työtehtäviä voi olla satunnaisesti myös toisessa toimipisteessämme Tammisaaressa. Tehtävä edellyttää joustavuutta sekä ajoittaista matkustusvalmiutta.

Mitä toivomme sinun tuovan tiimiin?

Sinulle on jo kertynyt kokemusta tuloksellisesta myynnistä, neuvottelemisesta ja asiakkuuksien hallinnasta. Toivomme sinun olevan kiinnostunut myös verkkokauppaliiketoiminnasta ja digitaalisten myyntikanavien kehittämisestä. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja olet pitkiin asiakassuhteisiin panostava yhteistyön rakentaja sekä asiakkaan tarpeet ymmärtävä ratkaisuhakuinen tekijä. Työskentelytavoiltasi olet järjestelmällinen, analyyttinen ja pitkäjänteinen. Viet vastuullasi olevat tehtävät loppuun asti ja varmistat asiakkaidesi tyytyväisyyden. Olet tottunut työskentelemään kunnianhimoisesti saavuttaaksesi sinulle ja tiimille asetetut tavoitteet. Osaat johtaa itseäsi ja olet ratkaisukeskeinen. Pystyt luontevasti työskentelemään sekä suomeksi että englanniksi, muut kielet katsotaan eduksi. Tehtävään soveltuva kaupallinen koulutus (tradenomi, KTM) sekä voittaja-asenne ovat menestyksesi perusta. Käytät sujuvasti MS Office -ohjelmia.

Mikäli mielenkiintosi heräsi, hae tehtävään viimeistään 25.10.2020 ja mainitsethan hakemuksessasi myös palkkatoiveesi.

Lisätietoja: Myyntijohtaja Satu Neva satu.neva@delipap.fi / 050 3883163

(Parhaiten minut tavoittaa arkisin klo 8-9 ja klo 16-17 välillä)