(Poistunut julkaisusta)

Junior-kehittäjä
Digia Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.6.2018

Etsimme Digialle toiminnan- ja tuotannonohjauksesta kiinnostunutta junior-kehittäjää Tampereelle, Helsinkiin tai Jyväskylään. Toiveenamme on löytää uusi tiiminjäsen, jolla on tekninen tausta ja kiinnostusta työskennellä valmistavan teollisuuden tuotannonohjauksen ja tuotannon tiedonkeruuratkaisujen parissa.

Tässä junior-kehittäjän roolissa on tulet työskentelemään Digian eri toiminnanohjausratkaisujen parissa. Osaaminen .NET-ohjelmoinnista auttaa sinua pääsemään hyvin alkuun tehtävissäsi ja ajan myötä tulet ottamaan hyppysiisi reaaliaikaisen tuotantodatan tiedonkeruu-, visualisointi- ja analytiikkaympäristöjä (IIoT), yksikkö- ja integraatiotestausosaamista ja ORM–työkaluja jne. Listan pituus riippuu täysin itsestäsi. Me mahdollistamme oppimisen.

Tarjoamme sinulle hyvät edellytykset loistaa työssäsi ja kasvaa rooliin. Moderni työympäristö sekä auttavaiset työkaverit varmistavat jokapäiväisen viihtyvyytesi. Digialta löytyy tehtäviä moneen lähtöön, joten jatkossa pystymme tarjoamaan kiinnostavia kehittymis- ja työnkiertomahdollisuuksia. Toiminnanohjauspuolen kehittäjän tehtävistä on helppo ponnistaa vaikka minne! Tervetuloa Digialle jo kesän jälkeen!

Hakuaika päättyy 31.8.2018. Lisätietoja tehtävistä antavat Mirja Lehtovaara p. +358505319443 ja Jari Mikkonen p. +358400625070. Voit myös laittaa sähköpostia etunimi.sukunimi (at) digia.com.