(Poistunut julkaisusta)

Junior Java-kehittäjä Software Pointille
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.1.2020
Oletko kehittymishaluinen ja rohkea tulevaisuuden IT-osaaja, jolla on hieman kokemusta Java-ohjelmoinnista sekä SQL-tietokannoista joko työn tai harrastuneisuuden kautta? Tässä on mahdollisuutesi hakea Software Pointin LIMS- tiimiin!
KUVAUS
Tässä työssä toimin LIMS-yksikön Project Services-tiimissä vastaten yhdessä tiimin kanssa asiakkaidemme ohjelmistoa koskevista kehitys- sekä muutostarpeista. Kehitystyön ohella toimit myös asiakasrajapinnassa ja pyrit löytämään asiakkaallesi parhaan ratkaisun yhdessä tiimisi kanssa.

Asiakaskunta on monipuolinen, ja työkielenä käytetään pääasiallisesti suomea ja englantia. Työllistyt osaksi mukavaa ja osaavaa tiimiä ja työnhyvinvointiasi tukee mm. toimistorakennuksen ilmainen kuntosali.
TYÖNKUVA

* Ohjelmistokehitystehtävät, pääasiallisesti Javaa ja SQL:ää hyödyntäen
* Yhteydenpito asiakkaisiin kehitystarpeiden tunnistamiseksi

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Pärjäät tehtävässä, jos sinulla on:


* osaamista Java-ohjelmoinnista ja SQL-tietokannoista, työkokemuksen tai oman harrastuneisuuden kautta
* soveltuvaa korkeakoulututkintoa (esim. amk/yliopisto)
* sujuva suomen ja englannin kielen taito
* ongelmanratkaisu- ja päättelykykyä
* rohkeutta ja kehittymishalua


Eduksi katsotaan JavaScript-osaaminen sekä ruotsin kielen taito, sillä toimimme pohjoismaisella tasolla.

Muuta tietoa

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaikainen

Kesto: Vakituinen

Paikka: Espoo

Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Software Point on pohjoismaiden johtava laboratorioiden tiedonhallintajärjestelmiin erikoistunut toimittaja. Ohjelmistoja käytetään yli 500:ssa teollisuus-, tutkimus- ja sairaalalaboratoriossa. Pääkonttori sijaitsee Espoossa ja muut toimipisteet Tukholmassa, Lundissa, Linköpingissä ja Oslossa.