(Poistunut julkaisusta)

Junior Java-kehittäjä, kokoaikainen, Espoo, Software Point Oy
Whitelake Software Point Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.2.2020

Oletko kiinnostunut hyödyntämään koodaamisosaamistasi mielenkiintoisissa projekteissa? Omaatko jo osaamista Javalla ohjelmoinnista sekä SQL-tietokannoista? Mikäli vastasit kyllä, voit olla etsimämme Junior Java-kehittäjä Software Pointille!

Etsimme sinua

Me Studentworkilla etsimme Software Pointille Junior Java-kehittäjää vakituiseen työsuhteeseen Espooseen. Työtehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään suoraan Software Pointille. 

Software Pointin Junior Java-kehittäjän roolissa pääset toimimaan mielenkiintoisissa tiedonhallintajärjestelmien ohjelmointiprojekteissa. Sinulla on mahdollisuus osallistua sekä tuotekehitykseen että asiakasprojekteihin, joissa ohjelmistoja luodaan asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Tehtävässä käytettävät teknologiat ovat Java-ohjelmointikieli sekä SQL-tietokannat. 

Software Point on pohjoismaiden johtava laboratorioiden tiedonhallintajärjestelmiin erikoistunut toimittaja. Ohjelmistoja käytetään yli 500:ssa teollisuus-, tutkimus- ja sairaalalaboratoriossa. Pääkonttori sijaitsee Espoossa ja muut toimipisteet Tukholmassa, Lundissa, Linköpingissä ja Oslossa.

Lue lisää yrityksestä: www.softwarepoint.com.
 

Pääasialliset tehtävät

  • Ohjelmistokehityksen tehtävät hyödyntäen Javaa ja SQL:ää
  • Tuotekehitykseen ja/tai asiakasprojekteihin osallistuminen

Odotamme sinulta

  • Kokemusta työn, opintojen tai harrastuneisuuden kautta ohjelmoinnista Javalla
  • Tietokantaosaamista, esimerkiksi SQL
  • Pitkäjänteistä, tarkkaa sekä oma-aloitteista työskentelyotetta sekä hyviä tiimityötaitoja
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen kirjallista ja suullista taitoa

Tarjoamme sinulle

  • Mahdollisuuden kehittää ohjelmointiosaamistasi mielenkiintoisissa projekteissa
  • Yrityskulttuurin, jossa kehittymistäsi tuetaan
  • Viihtyisän työyhteisön, jossa on äärimmäisen mukava työskennellä
 

Hae tehtävään heti!

Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme nopeasti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 19.2.2020, mutta nopeus on valttia! Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia mailitse ja hoidamme asiakaskasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Manager Juho Luukkainen.

Lisätietoja Studentworkista

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80 % on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.