Junior Järjestelmäasiantuntija, S-Pankki, Helsinki
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 23.11.2021
Etsimme asiakkaallemme S-Pankille aktiivista ja tehokasta Junior Järjestelmäasiantuntijaa palvelunhallinnan ja ylläpidon tehtävien pariin. Jos olet kiinnostunut finanssialan järjestelmien parissa työskentelystä ja palat halusta päästä näyttämään kyntesi Suomen vastuullisimman pankin palveluksessa, tämä tehtävä on juuri sinulle. Etenemme hakuprosessissa nopeasti ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä, joten hae jo tänään!
KUVAUS
Tehtävässä työskentelet liiketoimintajärjestelmien ylläpidon ja häiriönhallinnan parissa. Vastaanotat häiriöilmoituksia, ratkaiset niitä yksin ja yhdessä tiimin sekä järjestelmätoimittajien kanssa. Hallinnoit korjausten etenemistä sekä osallistut niiden testaamiseen.

Tarjoamme


* 10 henkilön matalahierarkisen tiimin ja tukea myös muilta tiimeiltä
* Monipuoliset työtehtävät
* Mahdollisuuden kehittää osaamista ja edetä vaativampiin tehtäviin


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA

* Liiketoimintajärjestelmien häiriöiden ratkaiseminen ja raportointi
* Järjestelmäasiantuntijana toimiminen

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Soveltuva IT-alan koulutus
* Järjestelmällinen tapa työskennellä
* Sujuva suullinen ja kirjallinen suomen ja englannin kielen taito


Lisäksi vastaavanlainen työkokemus nähdään eduksi.

Työntekijänä olet:


* Aktiivinen ja oma-aloitteinen
* Järjestelmällinen ja peräänantamaton
* Työskentelet mielelläsi sekä itsenäisesti että osana ryhmää


Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: Toistaiseksi voimassa oleva työsuhde
* Sijainti: Helsinki, osittainen etätyömahdollisuus
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä S-Pankin puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
S-Pankki on jo yhdeksän kertaa valittu Suomen vastuullisimmaksi pankiksi (Sustainable Brand Index). Vastuullisuus tarkoittaa meille myös sitä, että pidämme hyvää huolta työntekijöistämme. S-Pankin taustalla vaikuttava S-ryhmä tarjoaa ison talon ainutlaatuisia voimavaroja ja mahdollisuuksia. Vaikka olemmekin osa isoa S-ryhmää, toimimme ketterästi ja meiltä löytyy pienen talon intoa tehdä ja kehittää. Lisäksi tarjoamme laajat työsuhde-edut, kuten henkilökuntahintaiset pankkipalvelut ja ostoedun S-ryhmän toimipaikoista.

Haluamme, että työntekijöillämme pysyvät työ ja muu elämä tasapainossa, ja siksi meillä voi tehtävänkuvan salliessa tehdä tarpeen mukaan vaikkapa etätöitä tai hyödyntää liukuvaa työaikaa. Tuemme työntekijöidemme työhyvinvointia monin tavoin, kuten tarjoamalla kattavan työterveyshuollon, tukea liikuntaharrastuksiin ja tekemällä pienillä asioilla työpäivistä mukavampia. Kun työntekijät ovat onnellisia, yrityskin voi hyvin.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1528479
  • Tehtäväalue: IT
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki