(Poistunut julkaisusta)

Junior järjestelmäasiantuntija Porvoon Kilpilahteen
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.8.2019
Oletko opintojasi viimeistelevä tai vastavalmistunut IT-osaaja, jota kiinnostaa työskentely yhdessä öljy- ja kaasualan johtavista kansainvälisistä yrityksistä? Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Junior Järjestelmäasiantuntijaa Porvoon Kilpilahteen. Mikäli kiinnostuit, lue lisää alta ja hae paikkaa jo tänään!
KUVAUS
Toimit osana laatuasioista vastaavaa tiimiä ja kokeneemman kollegan tukemana. Pääsääntöiset työtehtäväsi liittyvät ohjetietokannan ja koulutusjärjestelmän ylläpitoon, järjestelmien revisiointiin sekä projektinhallintatyökalun käyttöön. Tehtävissäsi hyödynnät Sharepoint-pohjaista tietokantaa, MS Officen ohjelmistoa sekä asiakasyrityksemme omia järjestelmiä.

Tarjoamme

Mahdollisuuden työskennellä biokaasun ja kemianalan kansainvälisessä yrityksessä.

Etenemismahdollisuuden koulutusalustan pääkäyttäjäksi

Kattavan perehdytyksen järjestelmiin ja tehtäviin


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA
ohjetietokannan ja koulutusjärjestelmän ylläpito

järjestelmien revisiointi

projektinhallintatyökalun hallinta

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Relevantti koulutustausta (IT)

Erinomaiset MS Office-taidot ja Sharepoint osaaminen

Kyky omaksua uusia järjestelmiä nopeasti

Ratkaisukeskeinen, tehokas ja huolellinen työskentelyote

Sujuva suomen ja englannin kielen taito


Katsomme eduksesi osaamisen tietokannoista ja VBA-ohjelmoinnista. Lisäksi työkokemus prosessiteollisuuden parista luetaan eduksesi rekrytointiprosessissa. Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Etsimämme henkilö on:

oma-aloitteinen

itsenäinen


Muuta tietoa

Aloitus: Mahdollisimman pian

Kesto: 12 kk, jonka jälkeen tavoitteena rekrytoituminen

Sijainti: Porvoo, Kilpilahti

Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää [Academic Workille](mailto:krn@academicwork.fi).


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Asiakasyrityksemme on kansainvälinen teknologia-, suunnittelu- ja projektijohtopalveluiden ja ratkaisujen toimittaja. Työpaikan toimitilat sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella Porvoon Kilpilahdessa (noin puolen tunnin automatkan päässä Helsingistä).