(Poistunut julkaisusta)

Junior järjestelmäasiantuntija, kokoaikainen, OP-Palvelut Oy
OP-Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2019
Kuvailisitko itseäsi henkilöksi, joka palaa halusta päästä kehittämään järjestelmiä ja sitä kautta myös järjestelmän ympärillä toimivia prosesseja? Ovatko ohjelmistokehityksen perusperiaatteet sinulle tuttuja? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme Junior järjestelmäasiantuntija!
 
Etsimme sinua 
Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme, OP-Palvelut Oy:lle, oma-aloitteista Junior järjestelmäasiantuntijaa 12 kuukauden määräaikaiseen työsuhteeseen Helsinkiin. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään Studentworkin kautta OP:lle. 

Junior järjestelmäasiantuntijana vastaat yhdessä muun tiimin kanssa OP:n asiakaspalvelun käyttämästä järjestelmästä ja sen kehittämisestä. Toimit järjestelmän käyttäjien tukena ja tunnistat järjestelmän kehitystarpeita vieden niitä eteenpäin. Lisäksi tiimisi vastuulle kuuluu järjestelmän julkaisujen määrittäminen ja tuotantoon vienti. Pääset myös osallistumaan erilaisiin asiakastilaisuuksiin (mm. kilpailutuksiin ja koulutuksiin) tarpeen mukaan. Kyseessä on siis monipuolinen tehtävä, jossa pääset kehittämään järjestelmää ja sitä kautta tekemään järjestelmän ympärillä toimivat prosessit mahdollisimman sujuviksi. Ympärilläsi on asiantunteva ja osaava tiimi, joten saat työhösi loistavan tuen.
     
OP haluaa olla johtava ja vetovoimaisin finanssialan toimija Suomessa, jonka yrityskulttuurin ytimessä ovat arvot – ihmisläheisyys, vastuullisuus ja yhdessä menestyminen. Nämä arvot ovat mahdollistaneet heidän osuustoiminnallisen menestyksensä läpi vuosikymmenten, ja samoissa arvoissa piilee myös OP:n tulevaisuuden kulttuurin vahvin kulmakivi. Lue lisää OP:sta ja heillä työskentelystä täällä: https://www.op.fi/op-ryhma/ura-oplla/toissa-meilla
 
Pääasialliset tehtävät 
 • OP:n asiakaspalvelun käyttämän järjestelmän ylläpito ja kehitys
 • Käyttäjien tuki ja kehitystarpeiden tunnistaminen
 • Julkaisujen määrittäminen ja tuotantoon vienti yhdessä muun tiimin kanssa
 • Yhteistyö palveluntuottajien ja sisäisten sidosryhmien kanssa
 • Asiakastilaisuuksiin osallistuminen tarpeen mukaan
Odotamme sinulta 
 • Ymmärrystä ohjelmistokehityksestä ja eduksi katsotaan keskeisten työkalujen (Jira, Confluence, ServiceNow) tuntemus
 • Oma-aloitteista toimintaa ja ongelmanratkaisukykyä
 • Asiakaslähtöistä ajattelua ja hyviä vuorovaikutustaitoja
 • Hyvää suomen ja englannin kielen taitoa 
Tarjoamme sinulle
 • Työn eteenpäin katsovassa ja jatkuvasti kehittyvässä organisaatiossa
 • Tilaisuuden kehittää taitojasi monipuolisissa ja haastavissa tehtävissä
 • Kannustavan ja osaavan tiimin, joka on tukenasi tehtävässä menestyäksesi 
 • Yrityskulttuurin, jonka ytimessä ovat arvot: ihmisläheisyys, vastuullisuus ja yhdessä menestyminen
 
Hae tehtävään heti! 
Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 12.9.2019, mutta nopeus on valttia! Aloitus tehtävässä on mahdollisimman pian. Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia mailitse ja hoidamme asiakaskasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Recruitment Manager Wilma Vilen (wilma.vilen@studentork.com, 0409402670).
 
Lisätietoja Studentworkista 
Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan! 
 
Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.