(Poistunut julkaisusta)

Junior IT Service Specialist, NRC Group Finland Oy, Helsinki
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.10.2020
Asiakasyrityksemme NRC Group Finland Oy etsii nyt joukkoonsa Junior IT Service Specialistia kahden kuukauden määräaikaisuuteen Helsinkiin. Tämä on loistava tilaisuus uransa alkuvaiheessa olevalle tulevaisuuden ammattilaiselle saada kokemusta monipuolisista IT-alan tehtävistä. Aiempaa työkokemusta tärkeämpää tehtävässä menestymisen kannalta on ratkaisukeskeinen ja oppimishaluinen asenne. Jos olet vastavalmistunut tai opintojesi loppusuoralla oleva tietotekniikan opiskelija, lue lisää ja hae paikkaa pian!
KUVAUS
Junior IT Service Specialistina työskentelet osana pientä tiimiä tukien organisaatiota tietotekniikkaan liittyvissä asioissa. Tehtäviisi kuuluu tiketteihin sekä sähköposteihin vastaaminen, Windowsin päätelaitteiden hallinnointi, puhelinten ja työasemien vaihtojen koordinointi sekä tietoliikenteeseen tehtävien muutosten tilaaminen. Olet lisäksi yhteydessä ulkoistettuun Service Deskiin sekä muihin sidosryhmiin ja koordinoit yhteistyötä ongelmatilanteissa. Varmistat IT-ratkaisujen liiketoimintalähtöisen hallinnan sekä sovellusten ja palveluiden moitteettoman toiminnan.

Tarjoamme


* Mahdollisuuden kerryttää arvokasta IT-alan työkokemusta kansainvälissä yrityksessä


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA

* Tiketteihin ja sähköposteihin vastaaminen
* Ongelmatilanteiden ratkaisu ja teknisenä tukena toimiminen
* Windowsin päätelaitteiden hallinta
* Yhteydenpito eri sidosryhmien välillä

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Soveltuva IT-alan koulutus tai opinnot loppusuoralla
* MS Office-taidot
* Kokemusta Microsoft-ympäristössä työskentelystä
* Tuntemus DevOps-ympäristöstä
* Sujuva suomen kielen taito


Työntekijänä olet:


* Oma-aloitteinen ja proaktiivinen
* Palveluhenkinen ja yhteistyökykyinen
* Innokas oppimaan uutta ja löytämään ratkaisuja


Muuta tietoa


* Aloitus: Tammikuu 2021 (perehdytysjakso joulukuun ensimmäiset kaksi viikkoa)
* Kesto: 2kk
* Sijainti: Helsinki, Pasila
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä NRC Group Finland Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
NRC Group Finland Oy on Pohjoismaiden johtava infra-alan toimija, joka työllistää noin 2 000 ammattilaista Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Suomessa työskentelee 1 000 NRC:läistä. NRC Group luo ihmisiä ja yhteiskuntaa liikuttavaa infraa, joka ylittää odotukset niin tänään kuin huomennakin, ja tarjoaa laaja-alaisesti palveluita koko infrastruktuurin elinkaarelle. Yrityksen tavoitteena on olla tulevaisuuden infra-alan halutuin yhteistyökumppani ja työnantaja.