(Poistunut julkaisusta)

Junior IoT-suunnittelija, kokoaikainen, Comatec Oy, Tampere
Comatec Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.11.2019

Onko ohjelmoiminen ja käyttöliittymien suunnittelu suuri kiinnostuksen kohteesi? Onko sinulla opintojen ja harrastuneisuuden pohjalta kattavat IT-taidot? Mikäli vastasit kyllä, voit olla etsimämme IoT-suunnittelija Comatec Oy:lle!
 

Etsimme sinua

Me Studentworkilla etsimme Comatecille IoT-suunnittelijaa vakituiseen työsuhteeseen Tampereelle. Työtehtävä on kokoaikainen, ja tule työllistymään Studentworkin kautta Comatecille.

IoT-suunnittelijana pääset toimimaan mielenkiintoisessa roolissa IoT-laitteiden ohjelmisojen suunnittelun parissa. Tehtävänäsi on suunnitella ohjelmistot sulautettuihin järjestelmiin, jotka Comatec suunnittelevat asiakkaillensa räätälöidysti. Laitteet suunnitellaan ja tuotetaan Comatecilla alusta loppuun. Toisen osaston suunniteltua fyysisen laitteiston, sinun tehtävänäsi on tämän jälkeen suunnitella ohjelmisto ja käyttöliittymä laitteisiin. Kyseiset laitteet, jotka suunnitellaan asiakkaille räätälöidysti, tulevat esimerkiksi valvomaan tuotantoprosesseja mittaamalla lämpöä, etäisyyksia tai muita arvoja. Ohjelmoinnissa käytettävät kielet ovat pääsääntöisesti C ja C++. 

Comatec Group on kasvava ja kehittyvä mekaniikka-, sähkö- ja automaatiosuunnittelua sekä asiantuntija- ja projektinhoitopalveluita tarjoava konserni. Comatec Group työllistää yli 500 asiantuntijaa 20 paikkakunnalla neljässä eri maassa. Yrityksellä on vahva kokemus niin työkoneista, hyötyajoneuvoista, materiaalinkäsittely- ja tuotantojärjestelmistä kuin kattiloista ja voimalaitoksistakin.

Comatec Group tunnetaan erityisesti kyvystä toteuttaa teknologiateollisuuden mekaniikka-, sähkö- ja automaatiosuunnitteluun liittyviä haastavia toimeksiantoja. Heidän ratkaisunsa perustuvat yli kolmenkymmenen vuoden kokemukseen, ammattitaitoon ja rohkeuteen. Comatec Groupin tavoitteena on jatkaa vahvaa kasvua sekä olla alan halutuin yhteistyökumppani. Lisätietoa yrityksestä: https://www.comatec.fi/

Pääasialliset tehtävät

  • IoT-laitteiden ohjelmistojen ja käyttöliittymän suunnittelu

Odotamme sinulta

  • Soveltuvia IT-alan opintoja
  • C ja C++ ohjelmointikielien osaamista
  • Ymmärrystä elektroniikkatuotteista ja sulautetuista järjestelmistä
  • Suomen ja englannin kielen osaamista

Tarjoamme sinulle

  • Huippumahdollisuuden kehittyä IoT-ohjelmistojen suunnittelussa ja ohjelmoinnissa
  • Hyvän perehdytyksen ja mahdollisuuden oppia kokeneemmalta suunnittelijalta
  • Kannustavan työyhteisön
  • Yrityskulttuurin, jossa kehittymistä tuetaan


Hae tehtävään heti!

Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme nopeasti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 8.12.2019, mutta nopeus on valttia! Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia mailitse ja hoidamme asiakaskasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Manager Juho Luukkainen (juho.luukkainen@studentwork.com).

Lisätietoja Studentworkista

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80 % on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.