(Poistunut julkaisusta)

Junior Internal Account Specialist
Visma Solutions Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.10.2019
Etsimme kansainvälisestä verkkolaskutuksesta kiinnostunutta, rohkeaa ja ratkaisukeskeistä tiimipelaajaa Junior Internal Account Specialistiksi Maventan asiantuntijatiimiin Helsinkiin.

Työssäsi pääset syventymään kansainvälisen verkkolaskutusoperaattorin Maventan ominaisuuksiin sekä ratkomaan haastavia asiakaskeissejä. Sinulla on mahdollisuus oppia uutta sekä kehittää teknistä osaamistasi.

Asiakaspalvelumme on online-lähtöistä ja proaktiivista asiantuntijatyötä. Junior Internal Account Specialistina pääset hyppäämään mukaan teknologian aallonharjalle sekä kehittämään prosesseja yhä paremmiksi.

Mitä odotamme?

Teknisyys ei ole vaatimus, kunhan sinulla on palava halu oppia uutta. Työskentelet konsernin sisäisten asiakkaiden parissa, joten edellytämme, että asiakaspalvelu on lähellä sydäntäsi. Ymmärrys SaaS-ohjelmistoista on eduksi, mutta sitäkin tärkeämpää on halu kehittyä alan asiantuntijaksi.

Tehtävässä toimit Maventan kansainvälisenä asiantuntijana sekä yhteyshenkilönä muille konsernissa. Autat Visman taloushallinto-ohjelmien asiantuntijoita selvittämään asiakaskeissejä sekä tiedotat tiimejä muutoksista ja mahdollisista häiriötilanteista. Sytyt tekstin tuottamisesta ja tiivistämisestä, sillä tulevassa työssäsi olet vastuussa prosessien dokumentoinnista sekä toimit välikätenä tuotekehityksen ja asiakaspalvelutiimien välillä. Osaat katsoa asioita monelta eri kantilta. Teet tiiviisti töitä Internal Account Managerin rinnalla, muodostaen oman pienen tiimin isomman tiimin sisällä.

Olet järjestelmällinen, luotettava ja oma-aloitteinen. Kohtelet kaikkia ystävällisesti, mutta osaat olla myös tiukka tarpeen vaatiessa. Hyvä paineensietokyky ja kylmät hermot ovat tärkeitä tässä tehtävässä.

Tiimissämme päivääsi kuuluu haasteita, onnistumisia ja tiivistä työtä yli tiimirajojen. Keissit vaativat usein keskeneräisyyden sietämistä, sillä dokumentaatiota ei usein ole. Parhaimmillasi olet työskennellessäsi ihmisten kanssa ja nautit löytäessäsi parhaat ratkaisut asiakkaillemme. Uskallat laittaa itsesi peliin ja asettaa itsellesi rohkeasti kovia tavoitteita.

Mitä tarjoamme?

Työntekijämme ovat ratkaisukeskeisiä, positiivisia sekä yhteisiin tavoitteisiin sitoutuneita. Ohjelmistoala kehittyy nopeasti ja muutokset ovat jatkuvia. Tämä vaatii työntekijöiltä rohkeutta, ketteryyttä sekä uusien asioiden oppimista joka päivä.

Meidät on valittu Great Place to Work -yritykseksi kahdeksana peräkkäisenä vuotena.

Maventan tiimi on talossa tunnettu nuorekkaasta ja lämpimästä yhteishengestä ja hurtista huumorintajusta. Tarjoamme viihtyisän ja rennon työyhteisön sekä modernit työvälineet ja kilpailukykyiset edut. Asetamme myös korkeita tavoitteita ja annamme työntekijöille paljon vastuuta tuloksiin pääsemisestä.

Työsuhde on vakituinen ja työpiste sijaitsee Helsingissä. Paikka täytetään heti oikeiden henkilöiden löydyttyä, joten lähetä hakemuksesi pikimmiten. Hakuaika päättyy 12.12.2019.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Karoliina Kärkkäinen
Internal Account Manager, Maventa Customer Care
karoliina.karkkainen@visma.com, puh. 050 5626 824

Tia Björkell
Support Manager, Maventa & Visma Sign Customer Care
tia.bjorkell@visma.com, puh. 050 5755 313

Visma Solutions auttaa jo yli 170 000 asiakasta tehostamaan ja automatisoimaan liiketoimintaansa. Taloushallinnon, palkanlaskennan, verkkolaskutuksen, asiantuntijayritysten toiminnanohjauksen ja sähköisen allekirjoituksen tuotteemme ovat markkinajohtajia omilla aloillaan. Kasvutarinamme jatkuu ja tällä hetkellä meitä on yli asiantuntijaa 200 Helsingissä ja Lappeenrannassa. Lue lisää: www.vismasolutions.com.

Visma on pohjoismainen softatalo, jonka asiantuntijat auttavat yrityksiä ja organisaatioita tekemään asiat fiksummin uusimpaan teknologiaan pohjautuvien pilvipalveluiden avulla. Yrittäjähenkinen draivi ja monikansallinen konserni luovat ainutlaatuisen työympäristön ja loistavia uramahdollisuuksia.