(Poistunut julkaisusta)

Junior Integration Specialist, Helsinki
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.12.2019
Haemme Integration Specialistia ohjelmistointegraation tehtävien pariin Sillalle! Tämä paikka odottaa sinua, jolla on intoa päästä tehostamaan tekniikkaa, vaikuttamaan organisaation kehityssuuntaan ja kasvamaan tulevaisuuden ohjelmistointegraatio-osaajaksi!
KUVAUS
Junior Integration Specialistina työtehtäviisi kuuluvat aluksi IT-tukitehtävät, jossa ratkaiset eri ohjelmistojen integraatioihin liittyviä ongelmia. Vikailmoitukset tulevat ratkaistavaksi esimerkiksi tikettien tai puhelimen välityksellä, ja tehtävänäsi on tunnistaa eri ohjelmistojen rajapinnoissa ilmenevät ongelmat ja ratkaista ne. Työhösi sisältyy myös dokumentointia ja asiakastyötä. Saat alkuun perehdytyksen sekä opastusta, ja osaamisestasi riippuen pääset mukaan rakentamaan uusia liittymiä ja osallistumaan integraatiosuunnitteluun, testaukseen ja toteutukseen. Tässä tehtävässä pääset työskentelemään monipuolisesti eri teknologioiden, esimerkiksi IBM:n ohjelmistojen sekä XML- ja JavaScript-kielien, parissa. Sinulle myös tarjotaan lisäkoulutus- ja etätyömahdollisuuksia.

Tehtävässä on kehittymismahdollisuuksia, ja pääset itse vaikuttamaan siihen, mitä opiskelet ja millä teknologioilla. Pääset mukaan ideoimaan uutta sekä vaikuttamaan päätöksentekoprosessiin ja samalla saat arvokasta kokemusta tulevaisuuttasi varten.

Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA
ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Soveltuva teknisen alan koulutus
* Tietotekniikan perusteet hallussa
* Kiinnostus ohjelmistointegraatioita kohtaan
* Hyvät kommunikointitaidot suomeksi ja englanniksi


Eduksi katsotaan, jos sinulla on osaamista esimerkiksi XML-, XSLT-, JavaScript-kielistä.

Ideaalihakijamme on kiinnostunut syventymään ohjelmistojen integraatioon ja olemaan mukana kehittämässä uutta tekniikkaa. Hallitset tietotekniikan perusteet ja omaat ehkä jonkin verran ohjelmointikokemusta. Et pelkää rutiininomaisuutta, vaan olet valmis perehtymään integraatioihin pitkäjänteisellä otteella. Tärkeintä on kuitenkin aito halusi oppia uutta ja heittäytyä, sillä asiakasyrityksemme on jatkuvasti eteenpäin menevä. Uskallat kantaa vastuuta ja omaat hyvät ongelmanratkaisukyvyt. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Muuta tietoa


* Aloitus: Tammi-helmikuu 2020
* Kesto: Kokoaika, 37,5 tuntia/viikko
* Sijainti: Helsinki
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Sillan puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Silta on huippuammattilaisten työpaikka.
Visiomme on olla johtava henkilöstön ja palkkapalvelun asiantuntija. Meillä Sillassa pääset haastamaan itseäsi vastuullisissa rooleissa ja kartuttamaan monipuolista osaamista HR- ja palkkapalvelun toimialalta. Lisäksi sinulla on mahdollisuus toimia erilaisissa projekteissa osana ammattitaitoista ja innostavaa joukkoamme. Osaamisemme kasvaa vauhdilla: esimerkiksi robotiikan kehitys on osa strategiaamme. Lisäksi mobiilisovelluksemme Simo vie henkilöstökokemuksen aivan uudelle tasolle tuomalla palkkalaskelman modernisti älypuhelimeen.

Me siltalaiset työskentelemme kuudessa eri toimipisteessä: Helsingissä, Turussa, Tampereella, Pieksämäellä, Tallinnassa ja omalta kotitoimistolta käsin! Haluatko sinä olla mukana muuttamassa HR- ja palkkapalvelun toimialaa sisältä käsin?