(Poistunut julkaisusta)

(Junior) Integration Developer
Enfo Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2019

Oletko kiinnostunut kehittymään integraatioiden, API- ja pilviratkaisujen parissa ja haluat laajentaa osaamistasi entisestään?

Palkkaamme vakituiseen työsuhteeseen uransa alkuvaiheessa olevan integraatiokehittäjän osaavaan ja rentoon asiantuntijatiimiimme Espoon, Kuopion tai Lahden toimistollemme. Haemme samalla myös jo kokeneempaa integraatiokehittäjää ja kerromme tästäkin mielellämme lisää.

MISTÄ ON KYSE

Dataa on kaikkialla, mutta asiakkaamme kaipaavat yleensä tukea reaaliaikaisen datan keräämisessä, jäsentämisessä ja hyödyntämisessä – tämä edellyttää oikeita tietoja oikeaan aikaan ja erityisesti oikeassa paikassa. Enfon 200 integraatioammattilaista konsultoivat asiakkaitamme päivittäin tehokkaampien integraatioratkaisujen toteuttamisessa.

Junior integraatiokehittäjänä työskentelet tärkeässä roolissa monipuolisissa asiakasprojekteissamme. Toimitamme asiakkaillemme pilviratkaisuja siirtämällä aiempia laajoja integraatioympäristöjä pilveen ja muutenkin modernisoimme asiakkaidemme integraatio- ja API-ratkaisuja tarkkaan valikoitujen työkalujen kera. Integraatioprojektien lisäksi konsultoimme asiakkaitamme jatkuvasti erilaisissa integraatioratkaisussa ja huolehdimme ympäristöjen ylläpidosta ja pienkehityksestä. Työskentelet korkeintaan kolmessa projektissa kerrallaan ja projektien kesto vaihtelee muutamasta kuukaudesta puoleen vuoteen.

MILTÄ ONNISTUMINEN NÄYTTÄÄ

Toteutamme integraatioita mm. näiden työkalujen avulla:

  • IBM, MuleSoft, Azure Logic Apps, Microsoft BizTalk, Tibco & Axway
  • API, XML, JAVA, .NET, SOAP/REST, JSON
  • Azure, AWS ja IBM Cloud

Tuemme sinua myös urasi edetessä uusiin teknologioihin syventymisessä käytännön työskentelyn, vaihtelevien asiakasprojektien, sparraamisen ja koulutusten avulla. Kokeneet asiantuntijamme ja ulkoiset koulutuskumppanimme ovat valmistelleet koulutusmateriaalia enfolaisten käyttöön ja parhaat niksit ovat aina kaikkien asiantuntijoidemme saatavilla.

Liityt parinsadan integraatioammattilaisemme joukkoon, joten löydät aina tukea ja sparrausseuraa kinkkisiinkin tilanteisin. Lähtökohtaisesti työskentelet valitsemassasi Enfon toimipisteessä ja tarvittaessa tuemme myös etätyöskentelyä. Asiakaskäyntejä on tyypillisesti luvassa muutaman kerran kuukaudessa. Asiakkaamme ovat keskisuuria ja suuria pohjoismaisia yrityksiä.

TUNNISTATKO ITSESI TÄSTÄ?

Arvostamme soveltuvia korkeakouluopintoja ja paloa kehittyä kokeneiden asiantuntijoidemme johdolla. Erityisesti osaaminen ja/tai opinnot ohjelmoinnin ja pilviteknologioiden parista ovat eduksesi.

Mikäli olet opintojesi loppuvaiheessa, voimme myös keskustella lopputyön tekemisestä muun työskentelyn ohella. Toivomme myös, että teknisen osaamisen lisäksi sinulta löytyy paloa työskennellä konsultoivalla otteella asiakkaidemme parissa. Päivittäisenä työkielenäsi on suomi ja puhut lisäksi konsernikieltämme englantia.

MITÄ TARJOAMME SINULLE

Meillä pääset työyhteisöön ja rooliin, jossa asiantuntemustasi arvostetaan ja kehittymistäsi tuetaan. Tarjoamme sinulle uskottavat resurssit onnistumiseen ja monipuolisen etupaketin, joustavat työajat, tukea työhyvinvointiin ja kouluttautumiseen, uramahdollisuudet talon sisällä sekä työyhteisön, joka kannustaa tiedon jakamiseen ja avoimuuteen.

HAKUOHJEET JA LISÄTIEDOT

Kuulostaako sinun jutultasi? Haku tapahtuu rekrytointijärjestelmämme kautta, haethan viimeistään 6.10.2019 mennessä.

Tehtävään liittyviin kysymyksiin sinulle vastaa mielellään rekrytoiva esimies, Petri Kiviaho numerossa +358 40 764 7827 tai sähköpostitse petri.kiviaho@enfogroup.com.

Hakupäätöksesi tueksi kerromme mielellämme lisää meillä työskentelemisestä ja asiakashankkeistamme, joten ethän epäröi olla yhteydessä!