Junior Integraatiokehittäjä
Digia

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2021

Etsimme 

JUNIOR INTEGRAATIOKEHITTÄJIÄ

erityisesti Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle ja Jyväskylään!

Järjestelmäintegraatioiden ja API-rajapintojen rooli järjestelmähankkeissa jatkaa kasvuaan. Projekteissamme on tarvetta uusille, uraansa jo hieman aloittaneille asiantuntijoille. Digia tarjoaa mielenkiintoisia projekteja eri toimialoilta julkishallinnon uudistushankkeista API-startupeihin. Tule mukaan raudankovien integraatioammattilaisten joukkoomme!

Junior integraatiokehittäjänä määrittelet, suunnittelet, testaat ja toteutat asiakkaan ja kokeneen toteutustiimin kanssa maan parhaita integraatioratkaisuja ja huolehdit siitä, että asiakkaidemme digitaalinen arki rullaa ja data liikkuu järjestelmissä.


Millaisia uusia työkavereita etsimme?

Haemme nyt jo valmistuneita tai opintojensa loppusuoralla olevia osaajia kasvamaan integraatiokehittäjiksi. Hyvä koulutuspohja tehtäville on esimerkiksi tietotekniikan, tietojohtamisen, ohjelmistotekniikan tai automatiikan koulutusohjelmat. Uralle hyvän startin antaa kokemus ohjelmointitehtävistä Java, automaatiosta, tai tietojärjestelmien rajapinnoista. Ymmärrät tietorakenteita ja tiedonsiirron teknologioita, kuten JSON, XML, SOAP, REST, Web Service.

Jos olet jo tutustunut johonkin integraatio- tai pilviteknologiaan, kuten Boomi, Apache Camel, AWS tai Azure, katsomme sen eduksesi. Myös tietokantakokemuksesta, sekä Java-ohjelmointikielen hallitsemisesta on apua tehtävässä. Arvostamme lisäksi käytännön kautta hankittua kokemusta projektityöskentelystä ja/tai asiakaspalvelutyöstä.

Toivomme, että haluat seurata teknologioiden kehittymistä, oppia lisää, tutustua uusiin työkaluihin ja jakaa oppimaasi. Viihdyt porukassamme, kun olet toimeen tarttuva ja aktiivinen, ja sinulla on asiakaslähtöinen asenne. Osaat kysyä, jos et pääse työtehtävässä eteenpäin, ja uskallat nöyrtyä sen edessä, ettei alalla ole koskaan valmis. Siksi me Digialla olemme kaikki Senior Traineeta. Jokainen päivä tuo uusia haasteita – mutta myös onnistumisen kokemuksia!


Miksi Digialle integraatio- ja API-yksikköön? 

Uskomme integraatio- ja API – ratkaisuiden jatkavan kasvuaan merkittävänä digitaalisen arjen mahdollistajana, ja jatkamme laaja-alaisesti panostamista asiantuntijuutemme kehittymiseen tällä alueella. Kannustamme osaamisen kasvattamiseen ja todentamiseen sertifioinneilla, ja teemme yhdessä sinulle räätälöidyn oppimispolun kehittymisesi tueksi. Saat tueksesi kokeneen mentorin, joka auttaa sinua työssä alkuun ja eteenpäin, sekä mukavan tiimin jonka kanssa jakaa arjen haasteet ja onnistumiset. Aktiivinen heimotoimintamme mahdollistaa sekä uuden oppimisen, että jo hankitun tiedon aktiivisen jakamisen ja yhdistämisen uusiin ajatuksiin.

Olemme toimittaneet integraatioratkaisuja menestyksekkäästi jo yli 20 vuotta, nyt jo 180 asiantuntijan voimin. Digialla integraatio-osaaminen on keskitetty omaan liiketoimintaansa, mikä tarjoaa mallin niin osaamisen jakamiseen kuin pitkiin asiakassuhteisiinkin. Me voimme rakentaa urallesi monenlaisia polkuja laajan teknologiavalikoiman parissa. Meillä esimiehet pitävät huolta digiarkesi sujumisesta, mutta annamme sinulle runsaasti vapautta ja vastuuta eikä hartioidesi yli olla jatkuvasti kurkkimassa. Meille elämä on muutakin kuin työtä ja haluamme sinun viihtyvän kanssamme, joten tarjoamme sinulle myös joustavan työajan, vapauden hybridityöhön, hyvät työsuhde-edut ja ennen kaikkea mahtavat työkaverit.

Hae su 7.11.2021 mennessä! 
Kerro meille vapaamuotoisesti itsestäsi, osaamisestasi ja siitä mitä haluat tehdä jatkossa.

Jos haluat kysyä lisää tehtävästä tai työskentelystä Digialla, otathan yhteyttä Mikko Kyllöseen, puh. 050 384 445, tai Salla Kärkkäiseen, puh. 050 320 5410.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1509506
  • Tehtäväalue: IT
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki, Jyväskylä, Tampere, Turku