(Poistunut julkaisusta)

(junior) Integraatioasiantuntija, kokoaikainen, Solteq (Tampere, Jyväskylä tai Vantaa)
Solteq Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2020
Oletko aidosti kiinnostunut integraatioista ja haluat kehittyä IT-alan tähtipelaajaksi? Pidätkö asiakasrajapinnassa työskentelystä sekä tiimityöskentelystä? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme (junior) integraatioasiantuntija!

Etsimme sinua 
Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme, Solteqille, oma-aloitteista (junior) integraatioasiantuntijaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään Studentworkin kautta Solteqille. Tässä tehtävässä sinun on mahdollista työllistyä Tampereelle, Jyväskylään tai Vantaalle.

(Junior) Integraatioasiantuntijana tehtäviisi kuuluu integraatioratkaisujen toteutus mm. verkkokauppojen, myymäläjärjestelmien ja toiminnanohjausjärjestelmien välillä erilaisilla integraatiotuotteilla. Tehtävä sisältää monipuolista työtä aina määrittelystä ja suunnittelusta toteutustyöhön ja asennuksiin erilaisten integraatioihin liittyvien tekniikoiden parissa. Sinulla voi olla yksi tai useampi asiakas, joiden parissa työskentelet. Tyypillinen työpäivä pitää sisällään Daily Scrumin, tiimin kanssa yhteistyön tekemistä, suunnittelupalavereja asiakkaiden kanssa tai tiimin kanssa sekä itsenäistä kehitystyötä. Taustasi vaikuttaa siihen, millaisten projektien parissa tulet työskentelemään ja kuinka haastavista tehtävistä aloitat. Tässä roolissa sinulla on mahdollisuus oppia uutta osana mukavaa tiimiä, joka tarjoaa integraatiopalveluita Solteqin monipuoliselle asiakaskunnalle.

Mietitkö, oletko etsimämme henkilö?
Tunnistat seuraavista käsitteistä useamman: XML, XSLT, XML Schema, XPath, REST API, Swagger, JSON, WCF, SOAP, .NET Framework, JSON Schema, NODE.js, MQ, Oauth/OpenId, SAML, SSO, FTP/S, HTTP/S, TCP/IP ja erilaiset tietoliikenneprotokollat.

Solteqin tavoitteena on tehdä huomisesta parempaa yksinkertaistamalla digitaalista maailmaa. Ratkaisu ja työkalu kerrallaan. Solteqilla työskentelet digitaalisen liiketoiminnan huippuasiantuntijoiden rinnalla kotimaisissa ja globaaleissa asiakasprojekteissa. Solteq tarjoaa sinulle ison ja perinteikkään yrityksen vakauden, ketterästi kehittyvän yrityskulttuurin ja mahtavan työporukan. Lue Solteqista lisää täällä: https://www.solteq.com/fi/

Pääasialliset tehtävät 
 • Erilaisten integraatioihin liittyvien tekniikoiden työtehtävät (määrittely, suunnittelu, toteutustyö sekä asennukset)
 • Kehitystyö
Odotamme sinulta 
 • Korkeakoulututkintoa tai loppuvaiheen opintoja soveltuvalta alalta (esim. tietojenkäsittely)
 • Kokemusta joistakin seuraavista integraatiotuotteista: Azure, AWS, MuleSoft, Microsoft BizTalk Server ja/tai Dell Boomi
 • Sujuvaa suomen kielitaitoa sekä kyky tuottaa selkeää dokumentaatiota
 • Hyviä tiimityöskentelytaitoja
 • Valmiutta matkustella kotimaassa
Tarjoamme sinulle 
 • Monipuoliset työtehtävät, joissa pääsee kehittymään, ja joissa vastuu kasvaa kokemuksesi karttuessa
 • Mielenkiintoiset projektit ja mahdollisuuden aidosti vaikuttaa omaan työhösi
 • Mahdollisuuden päästä tutustumaan Solteqin mielenkiintoisiin ratkaisuihin
 • Työpaikan ketterässä yrityksessä, jossa on paljon mahdollisuuksia kehittyä ja kasvaa
 • Hyvän perehdytyksen tiimin toimesta
 • Motivoituneen ja itseohjatuvan tiimin
Hae tehtävään heti! 
Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme potentiaalisten hakijoiden kanssa heti. Viimeinen hakupäivä on 27.2.2020, mutta nopeus on valttia! Aloitus tehtävässä on heti soveltuvan henkilön löydyttyä. Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia mailitse ja hoidamme asiakaskasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Recruitment Manager Wilma Vilen (wilma.vilen@studentwork.com, 0409402670).
 
Lisätietoja Studentworkista 
Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan! 
 
Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.