(Poistunut julkaisusta)

Junior Instrumentation Engineer, kokoaikainen, Outotec Oyj, Espoo
Outotec (Finland) Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.8.2019

Oletko kiinnostunut näkemään, miten mineraalien- ja metallinjalostuksessa laitossuunnittelua tehdään? Löytyykö sinulta proaktiivista työotetta ja innostuneisuutta laitossuunnitteluun? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme Junior Instrumentation Engineer!

Etsimme sinua

Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme, Outotec Oyj:lle Junior Instrumentation Engineeriä 6 kuukauden määräaikaiseen työsuhteeseen Espooseen. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään Studentworkin kautta asiakasyrityksellemme.

Junior Instrumentation Engineer tehtävässä tulet toimimaan laitoksen prosessiautomaation ja instrumentoinnin avustavissa tehtävissä osana kansainvälistä projektia. Tehtävässä tulet suunnittelemaan mm. laitoksen eri tasojen automaation hallintaa venttiileistä, ohjauslaitteisiin ja valvontaan. Tehtävässä tulet toimimaan yhdessä kokeneempien asiantuntijoiden kanssa.

Outotec Oyj on suomalainen teknologia-alan pörssiyhtiö. Outotec tarjoaa edistyksellistä teknologiaa ja palveluja maapallon luonnonvarojen kestävään hyödyntämiseen. Maailman johtavana mineraalien- ja metallienjalostusteknologian toimittajana Outotec on kehittänyt vuosikymmenien aikana lukuisia uraauurtavia teknologioita kaivos- ja metallurgiselle teollisuudelle. Yritys tarjoaa myös innovatiivisia ratkaisuja teollisuusvesien käsittelyyn, vaihtoehtoisten energialähteiden hyödyntämiseen ja kemianteollisuuteen. Outotec on listattu NASDAQ Helsingissä (https://www.outotec.com/).

Pääasialliset tehtävät

 • Avustavat laitossuunnittelutehtävät prosessiautomaation ja instrumentoinnin parissa
 • Projektidokumentointi
 • PI-kaavioiden piirtotehtävät

Odotamme sinulta

 • Teknistä koulutustaustaa esim. automaatio-, prosessiautomaatio-, kunnossapito- ja/tai instrumentointi
 • Jotakin työkokemusta kunnossapidosta tai prosessiautomaation parista
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa 
 • Proaktiivista työotetta ja ketteryyttä oppia uusia järjestelmiä/työkaluja

Tarjoamme sinulle (mahdollisuuden)

 • Päästä työskentelemään mielenkiintoisissa metallinjalostukseen ja uusiutuvan energian tuotantoon liittyvissä projekteissa
 • Kehittää projektityöskentelytaitojasi eri sidosryhmien kanssa kansainvälisissä projekteissa
 • Kerryttää arvokasta työkokemusta teknologia-alan pörssiyhtiössä
 • Hyvän perehdytyksen tehtäviin

Hae tehtävään heti!

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetäthän CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian! Viimeinen hakupäivä on 15.9.2019, mutta aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Aloitus tehtävässä on sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia mailitse ja hoidamme asiakaskasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Lisätietoja tehtävästä antaa Consultant Manager Tiia Mäenpää (tiia.maenpaa@studentwork.com, +358504637212)

Lisätietoja Studentworkista

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.