(Poistunut julkaisusta)

Junior identiteetin- ja pääsynhallinnan (IAM) konsultti CGI:lle Helsinkiin
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.3.2019
Oletko kerryttänyt jo aiempaa kokemusta IT-tukitehtävistä? Etsimme nyt kehittymishaluista ja motivoitunutta junior identiteetin- ja pääsynhallinnan (IAM) konsulttia osaksi ammattitaitoista ja innostunutta tiimiä, jossa kaikkien osaamista arvostetaan. Tässä tehtävässä sinulla on mahdollisuus päästä työskentelemään yhdessä maailman suurimmassa IT-alan yrityksessä ja erinomaiset mahdollisuudet kehittyä vastuulliseksi IAM-konsultiksi. Lue lisää ja hae paikkaa jo tänään, sillä etenemme haussa heti sopivien henkilöiden haettua paikkaa.
KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista junior identiteetin- ja pääsynhallinnan (IAM) konsulttia Helsinkiin!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina CGI:llä.
TYÖNKUVA
Tässä tehtävässä toimit IAM-teknologioiden käyttöönottoprojekteissa, joissa tehdään työ suurimmaksi osaksi suoraan asiakkaiden kanssa. Työskentelet osana dynaamista ja innovatiivista tiimiä ja tehtäviisi kuuluu olennaisena osana asentaa identiteetin- ja pääsynhallintajärjestelmiä. Alussa tulet työskentelemään senioritason kollegoiden ohjauksessa, josta vähitellen siirryt vastuullisempiin tehtäviin.

Tehtävä sopii sinulle, joka teet työtäsi innovatiivisesti, pitkäjänteisesti ja vastuullisesti. Paneudut projekteihisi ratkaisukeskeisesti ja asiantuntevasti. Tehtävä tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti innovatiivisen tiimin tukemana.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Ideaalihakijallamme on tehtävään soveltuva IT-alan korkeakoulutus (AMK/yliopisto) tai opinnot loppuvaiheessa. Lisäksi odotamme vähintään vuoden työkokemusta IT-alalta, esimerkiksi Service Desk -tehtävien parista ja kiinnostusta pilviteknologioista. Tässä tehtävässä menestyminen edellyttää vahvaa halua ja motivaatiota kehittyä vastuulliseksi IAM-konsultiksi. Sinulla on hyvät tiimityö- ja vuorovaikutustaidot ja työskentelet sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi. Teet työtäsi innovatiivisesti, pitkäjänteisesti ja vastuullisesti ja hoidat työtehtäväsi ratkaisukeskeisesti ja asiantuntemuksella.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Tehtävään soveltuva IT-alan koulutustausta (AMK/yliopisto)
* Vähintään vuosi aikaisempaa työkokemusta IT-alalta
* Asiantunteva ja ratkaisukeskeinen työote
* Vahva halu ja motivaatio kehittyä vastuulliseksi IAM-konsultiksi
* Erinomaiset vuorovaikutustaidot suomeksi ja englanniksi
* Vähintään perustason ymmärrys Active Directorysta


Eduksi katsotaan, jos sinulla on kokemusta IAM-teknologioista (esim. Oracle-, CA-, Efecte- tai Microsoft).

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaikainen

Kesto: 6 kk, ja mahdollisuus keskustella jatkosta työsuhteen aikana

Paikka: Helsinki

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 13.3.2019

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel03@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme
https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
CGI tarjoaa palveluja IT:n ja liiketoimintaprosessien kehittämisen tueksi. Konsultoimme asiakkaitamme liiketoiminnan kehittämisessä, kehitämme ja integroimme tietojärjestelmiä ja olemme asiakkaidemme ulkoistuskumppani. Meitä on 73 000 asiantuntijaa yli 40 maassa.