(Poistunut julkaisusta)

Junior ICT Specialist (Kesätyö)
Telia Cygate Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.11.2020

Vahva arvopohja ja kyky saada tuloksia aikaan. Mahdollisuus toteuttaa itseään monipuolisesti sekä kehittyä ja edetä kansainvälisessä konsernissa. Vapaa ja vastuullinen työilmapiiri, jossa työskentelet alasi kovimpien asiantuntijoiden kanssa toimialoja murtavien teknologisten innovaatioiden parissa. Tätä on Telia Cygate – Home of Experts.

 

Seuraava mahdollisuutesi

Tässä on mahdollisuutesi päästä kerryttämään arvokasta työkokemusta johtavassa ICT-alan yrityksessä! Telia Cygate jatkaa onnistunutta kasvuaan Suomen parhaaksi ICT-kumppaniksi. Yrityksemme on laajentunut jo yli neljänsadan ammattilaisen työyhteisöksi ja kasvumme jatkuu edelleen.

Etsimme nyt useita Junior ICT Specialisteja määräaikaisiin työsuhteisiin (kesätyö) Telia Cygaten palvelukseen kesäksi 2021. Tehtävät sijoittuvat IT Operations Centeriimme, joka vastaa Telia Cygaten jatkuvien ICT-palveluiden valvonnasta, ylläpidosta ja vianhallinnasta.

Keskeisiin työtehtäviisi kuuluu asiakkaidemme tietoliikenne- ja verkkoympäristöjen valvonta ja vianhallinta sekä palvelupyyntöjen toteutus ja muutoshallinta palvelusopimusten ja asiakasvaatimusten mukaisesti. Roolissasi toimit asiakasrajapinnassa ja yhteyshenkilöinäsi on ensisijaisesti asiakkaidemme IT-ammattilaisia ja -vastuuhenkilöitä.

Tiimimme toimii 24/7 vuorotyössä ja vuorot tehdään pääsääntöisesti 12 tunnin päivä- ja yövuoroissa Telia Cygaten Helsingin toimipisteessä Pasilassa tai tilanteen niin vaatiessa etänä. Työvuorot ovat pitkiä, mutta vastaavasti saat työrupeamien välissä pidempiä vapaa-aikoja. Tehtävän aloitus on sopimuksen mukaan jo keväällä, maalis-toukokuussa 2021.

 

Mitä voit odottaa

Meillä työskentelet roolistasi riippumatta toimialoja murtavien teknologisten innovaatioiden parissa sekä alasi vahvojen asiantuntijoiden kanssa. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden oppia uutta ja kehittyä monien taustajärjestelmien parissa haastavissa ja kriittisissä asiakasympäristöissä huippuammattilaisten seurassa. Saat erinomaisen tilaisuuden kehittyä ja saada kokemusta laajasti erilaisten vikatilanteiden ja teknisten haasteiden ratkaisuista. Saat tehtävään hyvän perehdytyksen ja pääset työskentelemään yhdessä mukavien tiimikavereiden kanssa hyvässä ilmapiirissä.

Telia Cygate on kasvun paikka − kasvamme yrityksenä, kun sinä kasvat ja kehityt ammattilaisena. Kulttuurimme kulmakiviä ovat luottamus kollegoihin ja joustavat mahdollisuudet oman työsi toteuttamiseen ja kehittämiseen. Toiminnassamme yhdistyy pienen yrityksen toimintamallit ja ketteryys sekä ison konsernin edut ja uramahdollisuudet.

 

Mitä odotamme sinulta

Näihin tehtäviin haemme henkilöitä, joilla on aikaisempaa kokemusta tietoliikennealalta opintojen, töiden tai harrastuneisuuden kautta. Sinulla tulisi olla perustiedot ja -ymmärrys tietoliikenne- ja verkkotekniikoista ja esimerkiksi CCNA-opintokurssit suoritettuna. Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen esimerkiksi järjestelmäylläpidosta, konfiguroinnista, reitityksestä, palomuureista tai skriptauksesta. Myös aikaisempi asiakaspalvelukokemus luetaan eduksi tässä tehtävässä.

Teknisen pätevyyden lisäksi tehtävässä menestymiseen tarvitaan hyviä asiakaspalvelu- ja tiimityötaitoja, loogista ajattelukykyä ja ongelmanratkaisutaitoja sekä oma-aloitteista otetta työskentelyyn. Hyvät dokumentointi- ja viestintätaidot suomeksi ja englanniksi ovat myös tässä roolissa olennaisia. Edellytyksenä tehtävään on myös valmius työskennellä vuorotyössä.

 

Innostuitko ja haluat osaksi matkaamme? 

Lähetä hakemuksesi ja CV:si tehtävään rekrytointijärjestelmämme kautta viimeistään 13.12.2020. Siihen mennessä tulleet hakemukset käsittelemme viikolla 51 ja jatkoon valituille lähetetään kutsu videohaastatteluun sekä ennakkotehtävät, jotka tulee suorittaa viikon 52 loppuun mennessä.

Olemme yhteydessä jatkohaastatteluun valittuihin viimeistään tammikuun ensimmäisellä viikolla ja haastattelut toteutetaan tammikuun aikana. Valintapäätökset tehdään viimeistään helmikuun aikana.

Hakuaika jatkuu 24.1.2021 asti, mutta 13.12.2020 jälkeen tulleet hakemukset käsittelemme vasta helmikuussa.

Tarvittaessa lisätietoja antaa rekrytoijamme Maarit Watkins p. 0440622748 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@teliacygate.fi.

Tehtävä edellyttää siihen valitulta henkilöltä vähintään perusmuotoisen turvallisuusselvityksen läpäisemistä turvallisuusselvityslain (726/2014) mukaisesti. Vaihtoehtoisesti tehtävään rekrytoitu henkilö voi esittää  voimassaolevan henkilöturvallisuusselvitystodistuksen valinnan yhteydessä. 

 

Telia Cygate toteuttaa vaativia ICT-asiakasratkaisuja tietoturvan, tietoverkkojen, ohjelmistojen, lohkoketjujen, konesali- ja pilvipalveluiden sekä identiteetinhallinnan parissa. Luomme rohkeasti toimialan tulevaisuutta yli 400 asiantuntijan voimin. Toimistomme sijaitsevat yhdeksällä paikkakunnalla Suomessa, ja lisäksi olemme aina siellä, missä asiakkaamme meitä tarvitsevat. Uudelle joukkuepelaajalle tarjoamme rennon työilmapiirin, mahtavat työkaverit ja hyvät työsuhde-edut. www.teliacygate.fi