(Poistunut julkaisusta)

Junior Huoltoteknikko - Vantaa
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.11.2018
TOMRA on vahva markkinajohtaja ja toimii maailmanlaajuisesti. Kaikki toimintamme tähtää tehokkaan kierrätyksen ja luonnonvarojen uusiokäytön tukemiseen ja helpottamiseen. Vihreät arvot ovat kaiken toimintamme perustana. Konserni on vahvassa kasvussa ja tulevaisuudennäkymät ovat loistavat. Panostamme voimakkaasti myös digitaalisten tuotteiden kehittämiseen. Tomran toimialoihin kuuluu pullonpalautusjärjestelmien lisäksi materiaalinkäsittely sekä ruoka- ja kaivosteollisuuden tuottavuuden parantaminen. Vuonna 1972 perustetussa Tomra-konserissa on 3.500 työntekijää ympäri maailmaa ja yhtiön osakkeet on listattu Oslon pörssissä. Lisätietoja TOMRAsta: www.tomra.com.
Haluatko, että me koulutamme Sinusta huippuosaajan tuottamaan parasta palvelua? Tarjoamme itsenäisen, vastuullisen ja liikkuvan työn, jossa työskentelet alan johtavan laitetoimittajan nuorekkaassa huoltotiimissä asiakastyytyväisyydestä huolehtien. Työskentelyalueenasi on koko Uusimaa. "Parasta työssäni on sen vapaus. Pystyn omalla toiminnallani ja aikataulutuksella vaikuttamaan työpäivien kulkuun. Sinulle annetaan vastuu omista hommista ja menemisistä, joka osoittaa luottamusta. Tomra on työnantajana todella loistava. Puitteet pidetään kunnossa ja kaikki työkalut ja pelit ja rensselit löytyvät. Kehitysideoita kuunnellaan ja ymmärretään välillä ottamaan rennosti. Molemminpuolinenluottamus luo vakaan työympäristön, jossa on helppo keskittyä omaan tekemiseen ja sen kehittämiseen. " Näin kertoo Tuukka Tuovinen, Service Technician, Oy Tomra Ab.

Tehtäviisi kuuluu

Vastaat tehtävässäsi sovituista asiakassuhteista ja huoltokäynneistä asiakkaiden luona. Tehtävänäsi on Tomra pullonpalautusjärjestelmien puhdistus- ja huoltotehtävät. Luontevana osana työtäsi on myös palvelujen lisämyynti, jolla myös voit vaikuttaa ansiotasoosi. 

Toivomme sinulta

Tehtävässä menestyäksesi sinulla on kiinnostus tekniikkaan ja ongelmaratkaisuun. Olet motivoitunut ja haluat oppia uutta ja päästä työelämässä eteenpäin. Käytät sujuvasti tietotekniikkaa apuna työssäsi. Tulet työssäsi erinomaisesti toimeen suomen ja hyvin englannin kielellä. Työskentelyasenteesi on oma-aloitteinen ja vastuullinen ja työskentelet mielelläsi ihmisten kanssa sekä ymmärrät asiakaspalvelun tärkeyden. Olet valmis 2-vuorotyöhön. Työ edellyttää B-ajokorttia, käytössäsi on työajoihin yrityksen auto.  Tarjoamme sinulle hyvän ja vakaan työpaikan sekä rennon ja mukavan työyhteisön. Saat työhösi koulutuksen ja työllesi ammattitaitoisen tiimin tuen. Yritys tarjoaa myös hyvät työsuhde-edut sekä kilpailukykyisen palkkauksen. Tartu mahdollisuuteen jo tänään ja lähetä hakemuksesi cv:n ja palkkatoiveen kera rekisteröitymällä nettisivujemme kautta. Käymme hakemuksia läpi jo hakuajan kuluessa ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan rekrytointikonsultti Riikka Ristimäki, puh. 0400 270 886.
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi