(Poistunut julkaisusta)

Junior huoltoinsinööri Itä-Suomeen
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.2.2019
Etsimme asiakkaallemme Roche Diagnostics Oy:lle Junior huoltoinsinööriä, jolla on kiinnostusta terveydenhoitoalaa kohtaan. Tämä tehtävä tarjoaa sinulle haasteellisen työnkuvan alan huipputuotteiden parissa sekä paikan kansainvälisessä kasvavassa organisaatiossa. Mikäli pidät liikkuvasta työstä ja haluat päästä kehittymään työssäsi, tämä tehtävä voi olla sinua varten. Jätäthän hakemuksesi pikaisesti, sillä aloitamme haastattelut heti sopivien henkilöiden haettua tehtävää!
KUVAUS
Academic Work etsii huoltoinsinööriä liikkuvaan työhön Itä-Suomeen!

Toimeksianto on osa rekrytointiyhteistyötämme, jolloin työllistyt suoraan Roche Diagnostics Oy:n palvelukseen.

Tämän rekrytoinnin hakuprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksen puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille osoitteeseen esp02@academicwork.fi.
TYÖNKUVA
Roche Diagnostics valmistaa sairaaladiagnostiikan laitteita ja huoltoinsinöörinä tehtäväsi on varmistaa näiden laitteiden toimivuus. Tehtävässä työskentelet Rochen laitteiden kenttähuoltoryhmässä vastaten laiteasennuksista, korjauksista sekä ohjelmistopäivityksistä. Työskentely tapahtuu asiakkaiden parissa Itä-Suomen alueella, joten työ on liikkuvaa. Saat hyvän perehdytyksen työhön ja vastuualueeseesi.

Kyseessä on hieno mahdollisuus päästä alallaan arvostettuun yritykseen! Roche Diagnostics Oy tarjoaa sinulle haasteellisen tehtävän alan huipputuotteiden parissa, erikoiskoulutuksen laitteisiinsa ja paikan kansainvälisessä kasvavassa organisaatiossa.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Sinulla on alalle soveltuva koulutus (esimerkiksi terveystekniikan, biotekniikan, automaatiotekniikan tai tietotekniikan insinööri). Aiempi alan työkokemus ei ole välttämätön, halu oppia ja kehittyä sekä kiinnostus terveydenhoitoalaa on tärkeämpää. Suomen lisäksi pystyt kommunikoimaan sujuvasti myös englanniksi. Edellytämme tehtävään valittavalta henkilöltä matkustusvalmiutta sekä ajokorttia. Toivomme sinulta asiakaspalveluhenkisyyttä ja sinun olevan joustava tiimipelaaja, jolla on halua liikkuvaan asiakastyöhön. Sinulla on asenne kohdallaan, etkä säikähdä, vaikka työaika venyy!

Sinulla on:


* Tehtävään soveltuva koulutustausta (esimerkiksi terveystekniikan, biotekniikan, automaatiotekniikan tai tietotekniikan insinööri)
* Valmiutta itsenäiseen työskentelyyn
* Kiinnostusta terveydenhoitoalaa kohtaan
* Hyvät tietotekniset valmiudet
* Matkustusvalmius ja kiinnostus liikkuvaan asiakastyöhön
* Ajokortti
* Asiakaspalveluhenkisyys ja hyvät tiimityöskentelytaidot
* Halua haastaa itseään ja kehittyä
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito


Eduksi katsotaan myös, jos sinulla on aikaisempaa kokemusta sairaala- tai laboratoriolaitteiden huollosta. Lisäksi osaaminen kliinisen kemian, immunologian, mikrobiologian tai geenitekniikan laitteista katsotaan eduksi. Myös ymmärrys elektroniikasta ja automaatiosta nähdään etuna.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan

Työmäärä: Kokoaikainen

Kesto: Ainakin vuoden määräaikaisuus, mahdollisuus jatkoon

Paikka: Itä-Suomen alue

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 8.2.2019

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen esp02@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme
https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
Roche Diagnostics Oy on osa kansainvälistä F.Hoffmann La Roche -konsernia, joka on yli 28 miljardin euron liikevaihdollaan yksi suurimmista terveydenhoitoalan yrityksistä maailmassa. Diagnostiikan alalla Roche on markkinajohtaja maailmassa ja Suomessa.