(Poistunut julkaisusta)

Junior HR- Konsultti
Adecco Hyvinkää/Hämeenlinna

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.9.2020

Oletko oma-aloitteinen ja asiakaspalveluhenkinen henkilöstön resursoinnista innostunut tulevaisuuden HR-alan osaaja tai vastavalmistunut alan opiskelija?

Etsimme meille ulospäinsuuntautunutta ja aktiivista kollegaa Adecco Finland Oy:n Hyvinkään/Hämeenlinnan yhteiseen tiimiin! Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja työtä tehdään molemmissa yksiköissä, kotitoimistosi voi olla kumpi tahansa oman asuinpaikkasi mukaan.

Haemme palveluhenkistä tiimipelaajaa, joka toimii aktiivisesti ja luontevasti henkilöstön resursointityössä. Arvostamme sujuvaa vuorovaikutusosaamista sekä itseohjautuvaa, yhteistyökykyistä ja innokasta otetta. Pystyt työskentelemään tehokkaasti ja joustavasti dynaamisessa toimintaympäristössä sekä säilytät vakuuttavan ja ratkaisuhakuisen otteen myös paineen alla.

Vastaat paikallisten ja kansainvälisten asiakkaidemme rekrytointien ja vuokraresursointien palveluprosesseista eri toimialoilla. Tehtäviisi kuuluvat mm. työpaikkailmoitusten kirjoittaminen ja julkaiseminen, työhakemusten käsittely sekä hakijoiden haastattelut ja kandidaattiesittelyt. Viestit tehokkaasti hakijoille koko prosessin ajan. Huolehdit asiakasyrityksissämme työskentelevien Adecco Finlandin työntekijöiden työsopimus- ja työsuhdeasioista sekä perehdyttämisestä. Tehtäviisi kuuluvat myös muut monipuoliset toimiston erilaiset tehtävät. Työkielemme on suomen ohella englanti.

Sinua ohjaa asiakasorientoitunut ja sydämellä työhönsä suhtautuva tiimi. Työyhteisössämme on innostunut ja tulevaisuuteen suuntaavaa ilmapiiri. Tarjoamme sinulle oivallisen mahdollisuuden luoda uraa HR:n parissa kansainvälisessä organisaatiossa.

Mikäli tunnistit itsesi hakuilmoituksesta, lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen adecco.fi sivujen kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 30.9.2020. Liitäthän mukaan CV:si ja palkkatoiveesi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä, tehtävä on vakituinen.

Lisätietoja tehtävästä saat Anitalta, puh. 040 632 6465 ja sähköposti anita.fokin@adecco.fi (parhaiten tavoitettavissa aamupäivisin 10 -11 välillä ).