(Poistunut julkaisusta)

Junior Group Controller
Renta Yhtiöt Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.5.2020

Etsimme Vantaalle pääkonttoriimme Junior Group Controlleria kansainvälisiin konsernilaskennan ja -rahoituksen tehtäviin. Pääset osaksi konsernilaskennan tiimiämme ja osallistut Renta Group:n konserniraportoinnin ja -tilinpäätöksen laadintaan. Osallistut konsernilaskennan prosessien ja järjestelmien kehittämiseen yhdessä Group Controllerin kanssa. Avustat konsernin rahoituksen suunnittelussa ja käytännön toteutuksessa. Toimit tiiviinä linkkinä konsernilaskennan ja maayhtiöiden talousorganisaation välillä.

 

Voit olla etsimämme henkilö, mikäli olet urasi alkupuolella oleva KTM / Tradedomi ja haluat kehittyä monipuolisesti kansainvälisen konsernilaskennan ja -rahoituksen tehtävissä. Olet ehkä hankkinut kannuksiasi esimerkiksi tilintarkastajana tai konsulttina. Englanninkielesi on erinomaisella tasolla, ruotsin kielen osaamisen katsomme eduksi. Excel-taitosi ovat erinomaiset ja omaksut uudet järjestelmät helposti. Käytössämme on maailmanluokan raportointi- ja suunnittelujärjestelmät (Qlik ja Anaplan), joita kehitämme jatkuvasti. Etsimämme henkilö on positiivisella asenteella varustettu, uusista asioista innostuva tiimipelaaja, joka työskentelee mielellään myös itsenäisesti.

 

Tarjoamme vakituisen työpaikan toimialan nopeimmin kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä sekä energisen ja mutkattoman työympäristön. Jakkarasi on hyvien kulkuyhteyksien päässä Vantaalla, aivan Jumbon vieressä.

 

Heräsikö sisäinen renttaajasi? Lähetä hakemuksesi ja cv:si palkkatoiveineen pikaisesti, kuitenkin viimeistään 1.6.2020 sähköpostilla osoitteeseen tyopaikat@renta.fi. Toimithan pian, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä! Lisätietoja tehtävästä antaa HR-asiantuntija Mia Rainiala p. 045 788 16313 tai Group Controller Viktor Numminen p. 040 676 6413.