(Poistunut julkaisusta)

Junior Financial Specialist
CSC

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2019

Haemme Espoon toimistollemme junior talousasiantuntijaa kasvamaan ja kehittymään monipuolisiin taloushallinnon tehtäviin. CSC:n talousyksikkö vastaa yrityksen kirjanpidosta, laskutuksesta, budjetoinnista, sisäisestä kustannuslaskennasta sekä useiden EU- ja T&K -projektien talousseurannasta ja -raportoinnista.

Kattavan perehdytyksen jälkeen työtehtäviisi voi kuulua ostolaskujen hallinnointia, myyntilaskutusta, projektikirjanpitoa ja -seurantaa, CSC:n sisäistä talousneuvontaa sekä mahdollisesti muita taloushallinnon tehtäviä oman mielenkiinnon ja innostuksen mukaan.

Sinulla on tehtävään sopiva taloushallinnon koulutus (esim. laskentatoimen tradenomi) tai olet juuri valmistumassa. Olet perehtynyt taloushallinnon keskeiseen lainsäädäntöön ja kirjausperiaatteisiin. Suhtaudut innostuneesti talouslukuihin, olet valmis toimimaan usean sovelluksen ympäristössä ja Excelin käyttö luonnistuu hyvin. Suomen kielen taito on välttämätön ja pystyt työskentelemään ja viestimään myös englanniksi.

Olet asiakaspalveluhenkinen, huolellinen ja oma-aloitteinen tiimipelaaja. Otat vastuuta omasta työstäsi ja haluat oppia uutta sekä haastaa olemassa olevia käytäntöjä ja näkemyksiä.

Mielenkiintoisten tehtävien lisäksi tarjoamme sinulle hyvät mahdollisuudet oman osaamisen kehittämiseen, mukavan työyhteisön ja joustavat työajat. Toimitilamme Espoon Keilaniemessä ovat modernit ja meillä on kattavat etätyömahdollisuudet.

Lähetä hakemuksesi 23.09.2019 mennessä rekrytointisivustomme kautta osoitteessa www.csc.fi/rekry