(Poistunut julkaisusta)

Junior Financial Specialist
CSC

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.8.2019

Haemme taloushallinnon asiantuntijaa vahvistamaan CSC:n talousryhmää. 

Junior taloushallinnon asiantuntijana osallistut erilaisten taloushallinnon tehtäviin yhdessä muun ryhmän kanssa. Nämä tehtävät ovat esimerkiksi, ostolaskujen kirjaaminen, kierrättäminen ja maksaminen, myyntilaskutus, projektikirjanpito ja projektiseuranta sekä kululaskujen ja matkalaskujen maksaminen. Tehtävään sisältyy myös CSC:n sisäinen talousneuvonta ja kouluttaminen sekä muut taloushallinnon tehtävät.

Toivomme, että tunnet taloushallinnon keskeisen lainsäädännön ja kirjausperiaatteet. Suhtaudut innostuneesti talouslukuihin ja hallitset excelin. Olet oma-aloitteinen tiimipelaaja ja pystyt työskentelemään ja kommunikoimaan myös englanniksi. Suomen kielen taito on välttämätön tehtävässä.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on taloushallinnon koulutus (esim. laskentatoimen tradenomi), olet juuri valmistumassa tai sinulla on mahdollisesti aiempaa kokemusta kirjanpidon tehtävistä.


Osoitathan kiinnostuksesi lähettämällä hakemuksen ja kertomalla lisää osaamisestasi sekä itsestäsi. Tulevat työkaverisi ovat motivoituneita alansa vankkoja asiantuntijoita, jotka kaipaavat vahvistusta tiimiinsä.

Lähetä hakemuksesi 03.09.2019 mennessä rekrytointisivustomme kautta osoitteessa www.csc.fi/rekry