(Poistunut julkaisusta)

Junior Financial Controller
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2019

Yritysesittely

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus

Asiakasyrityksemme on kansainvälistä liiketoimintaa harjoittavaa pörssiyhtiö, jonka talousosastolle etsimme nyt osaajaa nimikkeellä

JUNIOR FINANCIAL CONTROLLER

Tehtävässä menestyminen edellyttää taloushallinnon koulutustaustaa ja aiempaa työkokemusta vastaavista rooleista. Rooli pitää sisällään työtehtäviä mm. arvonlisäverotuksen, tasekirjausten ja jaksotusten parissa. Tehtävä on osa laajempaa taloushallinnon kokonaisuutta, joten työssäsi pääset tutustumaan ison yhtiön talousprosesseihin ja mahdollisesi tehtävääsi voidaan hieman räätälöidä osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaisesti.


Asiakasyrityksemme tarjoaa mahdollisuuden kehittää osaamistasi osana laajempaa taloushallinnon kokonaisuutta ja kansainvälistä konsernia ja kilpailukykyisen palkkauksen. Tehtävä on kokopäiväinen ja sijaitsee Tampereella.

Kiinnostuitko?

Jätä hakemus mahdollisimman pian palkkatoiveen kera osoitteessa www.temp-team.fi - Löydä töitä - Junior Financial Controller. Tiedustelut: info.tampere@temp-team.fi tai 0207 414852.