(Poistunut julkaisusta)

Junior Field Service Specialist (DCS)
Experis

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.10.2020

Honeywellin liiketoiminta Suomessa kattaa sekä teollisuusautomaation että rakennusautomaation ja rakennusten huoltopalvelut. Paikallisten toimintojen lisäksi Suomessa on Honeywellin sellu-, paperi- ja graafisen teollisuuden automaation kehityskeskus.

Etsimme asiakkaallemme Honeywell Oy:lle Kaakkois-Suomen alueelle

JUNIOR FIELD SERVICE SPECIALIST'IA (DCS)

Tehtäviisi kuuluvat DCS-järjestelmiin liittyvät sovellussuunnittelutyöt sisältäen mm. sovelluksen ohjelmointia, sen käyttöönottoa ja konsultointia asiakkailla. Tukenasi sinulla on erittäin kokenut asiantuntijatiimimme.

Omaat teknisen taustan automaation, tietotekniikan tai tietoliikenteen alueelta. Voit olla joko juuri valmistunut tai valmistumassa oleva tai jo kannuksia vastaavan tyyppisistä tehtävistä hankkinut valmiimpi osaaja.

Odotamme sinulta:

  • Soveltuvaa teknistä koulutusta
  • Lähiaikoina valmistumista tai muutaman vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä
  • Sujuvia vuorovaikutustaitoja ja halua toimia asiakkaiden parissa
  • Itseohjautuvaa, järjestelmällistä ja vastuullista työotetta
  • Halua oppia teollisuusautomaatiota ja -prosesseja
  • suomen ja englannin kielen hallintaa siten, että kykenet tuottamaan dokumentaation englannin kielellä ja perehtymään uusiin tuotteisiimme pääosin englanniksi

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän kansainvälisessä yrityksessä automaatio- ja IT-tehtävien parissa, missä sinun on mahdollista kehittää omaa osaamistasi ja tulla alan asiantuntijaksi. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja se solmitaan ManpowerGroupin kanssa. Tehtävässä aloitus on sopimuksen mukaan. Voit asua missä tahansa Kaakkois-Suomen alueella, (esim. Imatra, Kouvola, Lappeenranta, Kotka tai mikä tahansa paikkakunta tuolla alueella), kunhan sinulla on mahdollisuus liikkua asiakkaissa kyseisellä alueella tarvittaessa.

Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.experis.fi viimeistään 9.11.2020 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 9-10 Senior Consultant Tiina Venäläinen puh. 050 300 4372 tai tiina.venalainen@manpowergroup.fi.

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.