(Poistunut julkaisusta)

Junior Facility Manager, Helsinki Outlet
Helsinki Outlet Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2019

Haluatko kasvaa ja kehittyä teknisen kiinteistömanageerauksen sekä kiinteistöhuollon kovaksi osaajaksi ainutlaatuisessa kaupallisessa ympäristössä? Pääkaupunkiseudun ensimmäiseen outlet-kylään Helsingin ja Vantaan rajalle avautuu 40 muoti- ja lifestyle-liikettä. Tavoitteena tehdä Helsinki Outletista täysin erilainen keskus ja ostokokemus kuluttajalle.

Haemme Junior Facility Manageria Helsinki Outlet’in kasvavaan tiimiin. Junior Facility Managerin työsuhde on vakituinen ja toivomme, että voit aloittaa työskentelyn heti tai sopimuksen mukaan.

Junior Facility Manager vastaa outlet-kylän kiinteistöhuollosta. Päävastuullasi on kiinteistön asiakaslähtöinen toimivuus. Vastaat kiinteistöhuollon vuosisuunnitelmasta ja sen toteutuksesta sekä turva- ja siivouspalveluista.

Helsinki Outletissa pääset kehittymään alan vahvaksi ammattilaiseksi osaavassa tiimissä, joka auttaa sinua onnistumaan. Bonuksena kaupan päälle, saat mahtavat kollegat ja kannustavan työilmapiirin sekä täysin uudenlaisen toimialan mukanaan tuomat upeat kehittymismahdollisuudet.

Toivomme, että sinulla on

  • soveltuva tekninen koulutus ja jonkin verran kokemusta vastaavista tehtävistä
  • vahva tiimityötaito ja kyky luontevasti ottaa vastuu omasta ja tarvittaessa muidenkin tekemisestä
  • päätöksentekokykyä ja joustavuutta
  • ongelmanratkaisukykyä - priorisoit ja organisoit ihan huomaamattasi
  • hyvä englanninkielen taito

Tässä tehtävässä pääset oikeasti vaikuttamaan ja osallistumaan kiinteistön tekniseen kehittämiseen ja ylläpitoon mielenkiintoisessa liiketoimintaympäristössä. Helsinki Outlet on uusinta uutta Suomessa, ostoskylä muodin brändeille edullisin hinnoin. Tule mukaan rakentamaan tätä menestystarinaa kanssamme!

Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Barona Engineering’iltä Kristiina Vormala (040 837 4019), parhaiten tavoitettavissa torstaisin klo 13-14.