(Poistunut julkaisusta)

Junior energia-asiantuntija, kokoaikainen, Granlund Consulting Oy, Helsinki
Granlund Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.7.2019

Haluatko tulla mukaan työyhteisöön, jossa huippuasiantuntijat etsivät yhteistyössä asiakkaiden kanssa uusia mahdollisuuksia? Oletko valmis oppimaan uutta ja innostutko haasteista? Mikäli vastasit kyllä, voit olla etsimämme Junior energia-asiantuntija Granlund Consulting Oy:lle!

Etsimme sinua

Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme Granlund Consulting Oy:lle haasteista innostuvaa Junior energia-asiantuntijaa  12 kuukauden määräaikaiseen työsuhteeseen Helsinkiin. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään Studentworkin kautta.

Tehtävässä pääset työskentelemään erilaisten projektien ja hankkeiden parissa parantaen muun muassa liike- ja teollisuuskiinteistöjen sekä taloyhtiöiden energiatehokkuutta. Työn tarkka kuva räätälöidään valitun henkilön perusteella. Granlundilla työntekijät huomioidaan yksilöllisesti, ja vaihtoehtoisia kehittymispolkuja on useita. Granlund tarjoaa kehittymiselle loistavat mahdollisuudet ja tukea oppimisellesi antavat kollegat, jotka ovat alan huippuasiantuntijoita. 

Granlund on talotekniikkasuunnittelun, kiinteistö-, energia- ja ympäristöasioiden konsultoinnin sekä ohjelmistojen asiantuntijakonserni. Granlund on Suomessa talotekniikan johtava toimija, joka panostaa voimakkaasti innovaatio- ja kehitystoimintaan. Toiminnan keskiössä on hyvinvoinnin edistäminen rakennetussa ympäristössä. Granlundilla työskentelee yli 900 asiantuntijaa 20 kotimaan toimipisteessä. Ulkomaan toimipisteet löytyvät Shanghaista, Dubaista, Malmösta ja Sheffieldista.

Pääasialliset tehtävät

  • Erilaisten kiinteistöjen ja taloyhtiöiden energiatehokkuuden edistäminen
  • Uusien ratkaisujen suunnitteleminen

Odotamme sinulta

  • Soveltuvaa koulutustaustaa, esim. energia- tai talotekniikka
  • Kehittymishaluista asennetta, oma-aloitteista työotetta ja hyviä vuorovaikutustaitoja
  • Perusteita esim. MagiCAD tai CADS -ohjelmasta
  • Ymmärrystä LVI- ja kiinteistötekniikasta

Tarjoamme sinulle 

  • Lounasedun
  • Mahdollisuudet urapolkuun ja kehittymiseen
  • Hyvän perehdytyksen ja edellytykset työssä menestymiseen
  • Kannustavan työyhteisön tuen

Hae tehtävään heti! 

Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 28.7, mutta nopeus on valttia! Aloitus tehtävässä on elokuun alussa. Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia mailitse ja hoidamme asiakaskasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Consultant Manager Hanni Lehmusvirta. 

Lisätietoja Studentworkista 

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan! 

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80 % on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.