(Poistunut julkaisusta)

Junior Embedded Software Designer Hyvinkäälle
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2020
Tässä tehtävässä pääset työskentelemään sulautetun softan parissa innovatiivisessa ja kansainvälisessä ympäristössä. Jos sinulla on aiempaa kokemusta sulautetun softan parista C-kielellä, saatat olla juuri sitä mitä etsimme - älä ohita tätä mahdollisuutta ja hae jo tänään!
KUVAUS
Tulet työskentelemään maailmalla maineikkaan asiakasyrityksemme globaalissa tiimissä tehden sulautettua softaa esimerkiksi näyttöihin ja nappeihin. Tarjoamme työpaikan yhdessä Suomen innovatiivisimmista yrityksistä.

Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA

* Sulautetun softan tekeminen esimerkiksi näyttöihin ja nappeihin

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Kokemusta sulautetun softan tekemisestä C-kielellä
* Cortex M -tuntemusta
* Erilaisten sarjaliikennekommunikaatioiden tuntemusta
* Sujuva englannin ja suomen kielen taito


Eduksi katsomme kokemuksen Linux-ympäristöstä sekä Qt-osaamisen.

Muuta tietoa


* Aloitus: mahdollisimman pian
* Kesto: 6 kuukautta, jonka jälkeen vahva mahdollisuus jatkolle tai rekrytoitumiselle asiakasyritykseemme.
* Sijainti: Hyvinkää, mahdollisuus tehdä satunnaisesti etätöitä
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Asiakasyrityksemme on kansainvälinen ja yksi alansa johtavista yrityksistä. Asiakasyrityksen nimi tullaan kertomaan hakijoille hakuprosessin edetessä.